Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesen jártatok először valakivel?
Kort/nemet is írjatok légyszíves!
Thx!
a 17. szülinapomat töltöttem egy hónapra rá mikor összejöttünk,és azóta együtt is vagyunk.
18L
Én 14 évesen. Beátával egy iskolába.
Azóta nincs senkim.
78/F
13 , akkor lettem szerelmes és másfél évig együtt is voltunk :)
15/L
Amikor gimibe mentem akkor az első héten összejöttem a vadi új osztálytársammal,és ő volt az első barátom.Mondanom se kell hatalmas csalódás volt a srác...
17/L
köszönöm a válaszokat. megnyugtattatok, mert 16 vagyok és még nem volt barátom. :/
(az alsóbb rétegekbe tartozó válaszolóknak: mivel ez a kérdés a szerelem-szex kategóriába lett írva, szerintem egyértelmű, hogy nem fizikai járásról írtam ki a kérdésem!) :PPPp
Nyugi, én is 16 éves vagyok és nekem sem volt még barátom.
Szerintem ez tök normális. :D Én legalábbis nem tartom cikinek, sőt, nem is zavar, hogy nem volt még barátom, korábban nem is lettem volna még kész egy párkapcsolatra. Most viszont úgy érzem, készen állnék, csak nem találok olyan fiút, akivel el tudnám képzelni, hogy egy párt alkossunk. :S :)
16/L
24 évesen.
24/F
(Ez előtt csak futó kalandjaim voltak, szerető voltam, amire nem vagyok büszke, mert mindig is olyan kapcsolatról álmodoztam, amilyenben most vagyok.)
19 évesen jöttem össze az első barátnőmmel...
azóta 3 volt, és most épp vadászom a következőt...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!