Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már valakivel csak azért, mert tetszett?
Figyelt kérdés
Tehát a lényeg hogy szerelem nélkül jártatok már valakivel? És csak azért voltatok vele mert jól éreztétek magatokat vele?2010. jún. 22. 08:53
1/2 anonim válasza:
Igen volt rá példa, hogy nem találtam olyan lányt akibe felhőtlenül belehabarodtam volna hiába is kerestem és próbálkoztam. Így volt olyan, hogy olyannal voltam együtt aki külsőre tetszett de nem voltam szerelmes belé, mert meguntam a keresgélést az úgymond nagy ő iránt. De nem volt semmi gond jól éreztem magam a kapcsolatban, volt egy nagy adag színészkedés is a részemről, de minden happy volt, és mikor rátaláltam az igazira akkor úgymond szakítottunk és maradtunk barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!