Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy valakivel, hogy nem voltatok belé szerelmesek?
Figyelt kérdés
Vagy úgy éreztétek, hogy szerelmesek vagytok, de az csak egy kis fellángolás volt? Vagy csak nem akartátok megbántani a másikat,ezért maradtatok együtt? Minden ilyen esetben szakítás a vége? Vagy együtt maradtatok mert féltetek, hogy nem fog eljönni a Nagy Ő?2010. nov. 19. 22:20
1/5 anonim válasza:
Inkább olyan volt, hogy úgy éreztem, bele tudnék szeretni, de ilyenkor a legkésőbb egy-két hónap múlva kiderült, hogy nem és akkor szakítottunk is. Soha nem maradtam senkivel együtt sajnálatból. Úgy érzem, ilyesmivel megaláztam volna.
2/5 anonim válasza:
volt ilyen.:) de nemrég szakítottunk,és azóta sokkal jobb,csak akkor érdemes belemenni 1 kapcsolatba.ha tényleg szerelmes vagy,mostmár tudom.
3/5 anonim válasza:
Ezzel egyetértek, nagy dilemma sajnálatból maradni vele, vagy szakítani, de utóbbi a helyes és jó döntés. Nekem is fájna, ha szeretek valakit, de az a tudat még sokkal jobban bántana, hogy 2 hónap eltelt köztünk és ő végig nem is szeretett, csak régóta nem akart megbántani..
4/5 anonim válasza:
Sajnálatból nem maradtam egy kapcsolatban sem. Attól nem kell tartani, hogy nem jön el a nagy Ő. Az, hogy egy kapcsolat sajnálaton alapul az már nem tisztességes dolog ezért inkább a legjobb megoldás a szakítás. 30/N.
5/5 anonim válasza:
Volt igen, aztán 2 hónap múlva vége is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!