Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan csináljam? Kicsit parázok

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam? Kicsit parázok

Figyelt kérdés
Van egy lány aki megtetszett nekem a minap. Párszor összeakadt a tekintetünk és mosolygott rám. Aranyos normális lánynak tűnt ahogy figyeltem mikor beszélgetett másokkal. Két perc alatt sikerült a facen kideríteni ki ő mivel ismerem a másik lányt névről akivel beszélgetett. Azt is tudom hol dolgozik. Egy üzletben. Eldöntöttem hogy be fogok menni hozzá vásárolni és szeretnék vele beszélgetést is kezdeményezni de fogalmam sincs hogy tegyem. Sajnos elég sokszor megégettem magam és félek az ilyen szituációban de tetszik nekem és le akarom gyűrni a félelmem mert így nem lesz senkim soha. Ráadásul ő tényleg megfogott ami nagyon ritkán fordul elő velem a sok csalódás után. Hogyan tegyem?
nov. 24. 21:27
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Egy kötetlen semleges pár szó nem letámadás ne viccelj.
nov. 25. 11:13
 12/25 anonim ***** válasza:
65%

Én meg úgy tapasztaltam, itt az oldalon is pont az terjeng, hogy nőre ne online írjon az ember, mert gyávának fogja tartani. Ezen kívül kevésbé is látszódik majd kölcsönösen a reakció, a kémia. El is veszhet a sok spam között. Meg sok nő erre háklis, hogy őt kikutatták a neten. Egyébként ezt a részét szerintem te se hirdesd majd neki kérdező, hacsak nem kérdezi. És én még akkor is óvatos lennék vele.

Jobb lenne ezt élőben is, szerintem is. Ahogy írod, nem túl tolakodóan, és értelmesen. Ha te kereskedelemben dolgoztál szintén, az egy nagyon jó kapcsolódási pont lehet pl. És hajrá, drukkolok!

nov. 25. 11:16
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

De munka kozben ne tartsa mar fel. A sorban allaskor tervezi leszolitani? Vagy amikor epp pakol szerencsetlen?

Engem pl kiakasztana, ha egy random ember odajonne hozzam a munkahelyemen, mondana, hogy tudja a facebookom es azert jott, hogy randizzam vele.

nov. 25. 11:19
 14/25 anonim ***** válasza:
65%
Hát ez nyilván egyenes út lenne a kudarchoz, de kérdező ennél okosabb, meg mi is jó tanácsokkal láttuk el. Mondta is volt kereskedelemben, hidd el tudja mi a jó időzítés, mi hogyan hat, milyen forgalomba nem illő odaállni. De volt pár komment ami szintén ezt kifejti, segítően. Attól is pont óva intettem, hogy erre hivatkozzon, hogy kikereste facebookon. Meg nyilván letámadni se kell hogy randira hívja egyből, hanem csak ha érzi a kölcsönös szimpátiát, akkor azzal zárni a beszélgetést. Lazán, nem ráfeszülve. És kérdező is mondta hogy elfogadja a nemet, szóval nem erőszakoskodna hogy randi kell. Érti ő én úgy látom, nem kell félteni, vagy hülyének nézni. Csak segítséget kér, hogy biztosra menjen.
nov. 25. 11:23
 15/25 A kérdező kommentje:
14#. Köszönöm a kedves szavakat! 😊
nov. 25. 15:20
 16/25 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon creepynek tűnne, ha valaki kikeresné a neten, hogy hol dolgozom és odajönne. Dolgoztam recepción, ha ott ilyen történt volna velem, a rendőrséget is megfontolom.

A FB-ján van, hogy hol dolgozik, vagy honnan tudod?

nov. 25. 15:36
 17/25 A kérdező kommentje:
Ha zaklatnak elhiszem hogy a rendőrség is eszedbe jut... Látom most zaklatónak tűnök... Egyébként onnan tudom hogy hol dolgozik meséltem a másod unokatestvéremnek milyen szimpatikus lányba futottam bele és kiderült hogy alatta a földszinten lakik. Össze szoktak futni.
nov. 25. 15:54
 18/25 anonim ***** válasza:
65%
Azt mondjuk mondhattad volna előbb is, hogy van közös ismerősötök. Szerintem ami nagyon jól tud még működni, ha közös ismerős hoz titeket össze, vagy mutat be titeket egymásnak. Finoman puhatolózik rólad nála, hogy pl képen bejössz-e neki, érdeklődne-e feléd. Aztán ha igen, akkor összehoz titeket, a többi már rajtatok múlik. Na?
nov. 25. 16:33
 19/25 A kérdező kommentje:
Ő is férfi. Mármint az unokatesóm és amúgy nem igazán ismeri. Úgyhogy itt megint megvalósulna a "zaklatás" 😅
nov. 25. 16:49
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

Nem azt irtam, hogy zaklatod, kicsit kiforgattad, amit irtam.

Emberek azt sem szeretik, ha random a parjuk allit be meglepetes szeruen a munkahelyukre.

Esetleg akkor az unokatesod puhatolozhatna nala, hogy van e valakije, ki az esete, stb. Ennek tobb ertelme lenne, mint joghurt vasarlas kozben elkezdeni vele beszelgetni, amikor nyolcan allnak mogotted.

Vagy akkor mar inkabb kerdezd meg a rokont, hova jar a csajszi szivesen, ott meg fuss ossze vele veletlenul. De a munkahely szerintem tul intim ehhez.

nov. 25. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!