Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam? Kicsit parázok
Én meg úgy tapasztaltam, itt az oldalon is pont az terjeng, hogy nőre ne online írjon az ember, mert gyávának fogja tartani. Ezen kívül kevésbé is látszódik majd kölcsönösen a reakció, a kémia. El is veszhet a sok spam között. Meg sok nő erre háklis, hogy őt kikutatták a neten. Egyébként ezt a részét szerintem te se hirdesd majd neki kérdező, hacsak nem kérdezi. És én még akkor is óvatos lennék vele.
Jobb lenne ezt élőben is, szerintem is. Ahogy írod, nem túl tolakodóan, és értelmesen. Ha te kereskedelemben dolgoztál szintén, az egy nagyon jó kapcsolódási pont lehet pl. És hajrá, drukkolok!
De munka kozben ne tartsa mar fel. A sorban allaskor tervezi leszolitani? Vagy amikor epp pakol szerencsetlen?
Engem pl kiakasztana, ha egy random ember odajonne hozzam a munkahelyemen, mondana, hogy tudja a facebookom es azert jott, hogy randizzam vele.
Nekem is nagyon creepynek tűnne, ha valaki kikeresné a neten, hogy hol dolgozom és odajönne. Dolgoztam recepción, ha ott ilyen történt volna velem, a rendőrséget is megfontolom.
A FB-ján van, hogy hol dolgozik, vagy honnan tudod?
Nem azt irtam, hogy zaklatod, kicsit kiforgattad, amit irtam.
Emberek azt sem szeretik, ha random a parjuk allit be meglepetes szeruen a munkahelyukre.
Esetleg akkor az unokatesod puhatolozhatna nala, hogy van e valakije, ki az esete, stb. Ennek tobb ertelme lenne, mint joghurt vasarlas kozben elkezdeni vele beszelgetni, amikor nyolcan allnak mogotted.
Vagy akkor mar inkabb kerdezd meg a rokont, hova jar a csajszi szivesen, ott meg fuss ossze vele veletlenul. De a munkahely szerintem tul intim ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!