Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet egy pasiért "küzdeni"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy pasiért "küzdeni"?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, azt szeretné a nekem tetsző fiú, hogy küzdjek érte. De mit jelent ez? Ha engem akar, akkor ne foglalkozzon másokkal magától, miért nekem kellene küzdenem érte, ha nem bír magának parancsolni?
dec. 26. 21:46
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

És te is több pasiba vagy szerelmes?

Hány évesek vagytok?

dec. 30. 08:12
 32/36 A kérdező kommentje:
Én nem tudnék egyszerre több pasiba szerelmes lenni. Úgy érzem, hogy alapból nem is tudnék már mást szeretni utána. Ő az első szerelmem, 20 évesek vagyunk.
dec. 30. 09:25
 33/36 anonim ***** válasza:
Mióta vagy szerelmes? Mit jelent neked ez a szerelem?
dec. 30. 09:36
 34/36 A kérdező kommentje:
Nem azt kértem, hogy csekkold, hogy valójában szerelmes vagyok-e vagy csak kitalálom, mert tetszik egy helyes fiú. Szerelmesek vagyunk, mint a szerelmesek, mint Rómeó és Júlia, tudod ;)
dec. 30. 09:41
 35/36 anonim ***** válasza:
Nyugi, majd elmúlik!
dec. 30. 10:24
 36/36 anonim ***** válasza:

"Nem azt kértem, hogy csekkold, hogy valójában szerelmes vagyok-e vagy csak kitalálom, mert tetszik egy helyes fiú. Szerelmesek vagyunk, mint a szerelmesek, mint Rómeó és Júlia, tudod ;)"

Ezzel árultad el, hogy az együgyű kérdésed mögött egy értelmes ember áll, vagyis fizetett kérdező vagy, gratula! 🤣

dec. 30. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!