Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Szerettek "küzdeni" egy pasiért?
Úgy amblokk zusammen.
Én sajna egy olyan srác vagyok, hogy ha pl. tetszik egy csaj nem tudom kimutatni. (nem nézek rá, nem beszélek vele, PEDIG EZT KÉNE!!!! DE NEM MEGY!!!)
Eddig mindig a csajok kezdeményeztek nálam.(nem túl sok számszerint 2)
Valami tipp/ötlet/tanács.
Előre is kösz
17/F
Én úgy vagyok vele hogy ha a pasi akar valamit akkor igen is szólítson le! Jó mondjuk ha nagyon tetszik egy pasi akkor kezdeményezek de az csak ritka esetben. Legutóbb (tegnap) épp sétáltam a járdán és oda szólt egy pasi hogy menjek már át hozzá beszélgetni a másik oldalra.Nah én meg nem mentem.Ha akar valamit jöjjön ő.Mondjuk van is pasim szal... De am sem mentem volna oda.Ha nem veszi a fáradtságot akkor én miért vegyem.
Szal szerintem kezdjen a pasi!
én kifejezetten nem szeretek pasik után küzdeni...
főleg akkor nem mernék ha nem látom azokat a bizonyos "jeleket" amiből levehetném,hogy tetszem neki.tehát ha nem adsz jeleket egy lánynak akkor elég nehéz lesz neked sztem.de ha valakinek bejössz és ő elkezd veled beszélgetni akkor legalább te is viszonozd és mosolyogj rá,nehogyaz legyen hogyha egy lánnyal beszélgetsz akkor rá se nézel =)
tehát én szeretem ha egy pasi jeleket küld(emiből tényleg sikerül levenni,hogy bejövök neki,de mégsem az hogy nyomulós lenne mert az utálom,főleg ha nekem nem tetszik egy cseppet sem)
remélem segítettem
16/L
Köszi a tanácsokat!
Tehát az esetek 95%-ában a csajok elvárják, hogy a pasi kezdjen.
MEG KELL VÁLTOZNOM! (remélem sikerül is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!