Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komplexus! Le lehet küzdeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komplexus! Le lehet küzdeni?

Figyelt kérdés
van egy srác aki teccik..és szeretnék vele találkozni..de az egyetlen tényező ami visszatart az a fogam..:/ tulajdonképpem van fogszabályzóm éjszakai,és egy hónap alatt elég sokat javított.nem is keszekuszák csak az első négy fogam között van kis hely.és az első kettő kicsit tényleg kicsit kiáll.és félek hogy ez miatt nem kellenék neki vagy ilyesmii..eddig csak msn-en beszéltünk..és azt hiszem bír engem..de csak képeken látott..ti mit tennétek??
2010. ápr. 15. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Hidd el a vadrács még szexi is lehet.
2010. ápr. 15. 13:51
 2/7 A kérdező kommentje:
óó..és am azt mondta anyu hogy csak azért tűnik ugy hogy kiállnak mert hátul van az állkapcsom.meg az osztálytársaim is azt kérdezték hogy minek nekem fogszabályzóó??..
2010. ápr. 15. 13:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Most komolyan mit veszíthetsz vele, legfeljebb élőben nem jöttök be egymásnak, ennyi. Tessék találkozni!
2010. ápr. 15. 14:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez nem lesz hiba!!!
2010. ápr. 15. 14:04
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem ne szégyeld!!!fogadd el önmagad és akkor mások is elfogadnak!
2010. ápr. 15. 14:40
 6/7 anonim ***** válasza:
ez baromság. egyszerűen verd ki a fejedből!
2010. ápr. 15. 15:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Túl sokat agyalsz baromságokon. Persze, hogy találkozzatok! Max nem jöttök be egymásnak, akkor ennyi, de ha bír téged, akkor nem fog ilyen apróságon fennakadni!
2010. ápr. 15. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!