Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent pontosan az, hogy " a fiúk jobban szeretik ha egy lányért megkell küzdeni"?
Mármint elképzelve tudom,hogy milyen az :)
de mit csináljak,hogy megistudjam csin.??
Elmesélem,hogy miért érdekel.
Titokban tetszik egy fiú akivel elég jóban vagyunk,és egyszer azt mondta,hogy " a fiúk jobban szeretik ha egy lányért megkell küzdeni".Szóval ebből azt vonom le,hogy ő is így érez.
Na de,hogy csináljam én azt??
Már amelyik fiú.
Én jobban preferálom, ha egy csaj magamért szeret, a személyiségemért, és nem a produkált küzdelemért. Valahogy utóbbi esetben nem érzem azt, hogy tényleg én vagyok számára a vonzó, inkább olyan érzésem van, hogy csak eme közdelem miatt választott. Az meg úgy gáz.
áhá. :) köszi,de erről a fiúról tudom,hogy mit szeret :) és hát azt amit most leírtam :) nagyon kedves vagy,hogy leírtad,hogy te milyen vagy,de én most arra lennék kiváncsi,hogy hogy legyek ilyen :)
Egyáltalán nem rosszból mondom !! :) épp ellenkezőleg köszönöm,hogy válaszoltál.
Ez valahogy olyan, mint hogy abba a klubba nem akarok tartozni, ahova csak úgy meghívnak. Abba érdemes lenni, ahol a bejutásért küzdeni kell.
De én sem teljesen szeretem, hogy állandóan menni hódítani kell egyes csajokat akik tényleg azt szeretnék, ha "megküzdenék" érte. Tényleg jobb ha az értékeim miatt szeret belém és nem azért amit érte teszek.
Bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszoltam!
Hogy hogy csináld? Csak azt tudom mondani, hogy kicsit húzd az agyát! Bizonytalanítsd el, ne érezze, hogy az övé vagy! Hogy ezt hogy valósítod meg, abban viszont nincs ötletem.. a fantáziádra bízom. ;-)
Sok sikert!
pedig ez egyszerű
ne mutasd felé azt, hogy érdekel téged
WOOOw :) köszönöm :) már vagy 1 éve írom a kérdéseimet a GYK-ra,de minden kérdésemnél volt 1-2 ember aki lenéző,trágár dolgokat írt,eddig még nem volt :D huuu új rekord :DD
Nagyon köszönöm a válaszokat,bár az utolsóval nem tudok mit kezdeni.. Hogy,hogy "sz@rjam le" ?? barátok vagyunk,még hozzá ezzel,jól elb@sznám az egészet,mert szerintem csak pic*ának nézne,és nem is ok nélkül :)
De azért köszi,hogy áldoztáé rám időt.
Most gondolkodtam :) Feltennék most ide még 1 kérdést,szóval oké,nem írok rá facebookon(mert sajnos csak ott tudunk beszélni,mert messze lakik) mondta már egyértelműen,hogy szeret, mégsem ír rám sosem.
Szóval ha nem írok rá,akkor ő sem rám,és akkor nem leszünk már olyan jóban? Vagy pont,hogy beválna a tervem ? :)
Bár valószínű hogy tetszek neki amitől OLYAN BOLDOG vagyok :)
Hát úgy, hogy haverok vagytok, kicsit nehezebb dolgod lesz. :S Sajnos benne van, hogy ha nem jön össze a dolog, akkor a barátságotoknak annyi. :S
Mindenesetre ha bele akarsz vágni, egyszerűen ne érezze, hogy mint csajt, megkapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!