Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent pontosan az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent pontosan az, hogy " a fiúk jobban szeretik ha egy lányért megkell küzdeni"?

Figyelt kérdés

Mármint elképzelve tudom,hogy milyen az :)

de mit csináljak,hogy megistudjam csin.??

Elmesélem,hogy miért érdekel.

Titokban tetszik egy fiú akivel elég jóban vagyunk,és egyszer azt mondta,hogy " a fiúk jobban szeretik ha egy lányért megkell küzdeni".Szóval ebből azt vonom le,hogy ő is így érez.

Na de,hogy csináljam én azt??

2011. márc. 1. 22:51
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

a 2-dik válaszomtól számolva 1. válaszoló:

FOGD BE A KIB@ASZOTT SZÁDAT!!senkit se érdekelsz!!..

Te az a fajta vagy aki minden l lányban csak egy beképzelt ku*vát látsz..ezért gondoljuk mi lányok,hogy minden fiú csak sze*elni akar.. a te fajtád miatt..

2. válaszoló: köszönöm így már segítettél ! :)

2011. márc. 1. 23:29
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek az előző írásomat,nem úgy értettem.. áhhh azt még az előzőre értettem a trágár kö*sögnek !! :)

Akik legutóljára írtak azoknak köszönöm :)

Nem tudom mit csinálnél,nélkületek !! :)

2011. márc. 1. 23:32
 13/20 A kérdező kommentje:

Hát,szerintem belevágok :) Nem úgy értve,hogy holnap letámadom,hogy " SZIIIAA,SZERETLEK,JÁRUNK??" :DD

Csak olyan iszonyatosan sosem voltunk jóba,és ha ezt kihagyom,akkor nagyon megfogom bánni :(.

Viszont nem fogok megváltozni a kedvéért..

Olyannak szeressen amilyen vagyok,mert még oké,hogy úgy csinálok,hogy megkelljen küzdenie értem,de akkor amikor járunk akkor is akar majd valamit,de ha azt csinálom amit ő akar,akkor nem önmagam vagyok.

2011. márc. 1. 23:36
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
ez teljesen igaz, önmagadért szeressen meg, akkor szeretni is fog. elenben azzal, ha megjátszanád magad és később rájönne, hogy nem magadat adtad.
2011. márc. 1. 23:38
 15/20 anonim ***** válasza:
kérdező szabad tudni hány éves vagy?
2011. márc. 1. 23:57
 16/20 anonim ***** válasza:
ölts vértet, ragadj kardot, pattanj lóra és mehet a jöhet.
2011. márc. 2. 00:23
 17/20 Ywerd ***** válasza:
Szerintem meg igenis jó ha a nő nem adja könnyen magát, de az hogy mi a határ az a kapcsolattól és az emberektől függ akik benne vannak.Ha meg távkapcsolat mert messze lakik nem húzhatod nagyon az agyát,mert nincs meg az állandó személyes kontaktus,hogy ott vagy vele,ha meg túlmész a határon akkor otthagy.De ha te kezdeményezel,ergo ő nem fektet bele annyi energiát ,könnyen találhatod magad abban a helyzetben hogy melletted tart mást is ,ott helyben...30F
2011. márc. 2. 02:12
 18/20 anonim ***** válasza:

Ez a "küzdeni érte" dolog szerintem azt takarja, hogy a pasik nem örülnek, ha egy nő az első egy-két randi után máris lefekszik velük. Ugyanis az ilyen nőről könnyű azt gondolni, hogy ugyanilyen hamar feküdne le más pasikkal is. Tehát az a nő, akiért "küzdeni" kell, potenciálisan hűségesebb típus, tehát jobb társ a pasik szemében.

Szerintem tudasd vele, hogy bejön neked, de ne engedd, hogy túl hamar legyen bármi is a dologból. Randizzatok bátran, de ne legyen csók, csak egy-két-több hét után. Aztán hasonló lassúsággal jöjjenek a további lépések. Így tudni fogja, hogy érdemes küzdenie, mert ha kitart melletted, akkor még többet is kaphat, de mégsem lesz az az érzése, hogy bárkivel összeállsz, aki megtetszik neked.

23F

2011. márc. 2. 12:38
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) xD annyit nevettem :D azt hiszitek,hogy már 18-19 körül vagyok ugye?? :)

Csak 13 vagyok,nem feküdnék le vele :D

De önmagamat fogom adni :)

2011. márc. 2. 12:41
 20/20 anonim ***** válasza:
hát én valahogy sejtettem, hogy fiatal vagy, hiszen ez a megkell küzdeni valakiért elég alapdolog. Kicsit idősebb korban már illik tudni a jelentését, de a te korodban még nemgáz, hogy nemtudtad.
2011. márc. 2. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!