Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes küzdeni? Mire számítsak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes küzdeni? Mire számítsak?

Figyelt kérdés
Egy lányt szeretek már három éve, és pár napja szerelmet vallottam neki. Azt mondta, hogy nem, mert nem képes senkit sem szeretni, múltbeli történtek miatt. Azt mondta, nem szeretné bennem táplálni a reményt, meg jobb, ha nem éled bele magad, és aztán jön a kellemes csalódás, bár erre nem sok esélyt lát. Most is közölte, hogy ne kergessek vágyálmokat, a saját érdekemben. Én nem adom fel egykönnyen...
2009. okt. 7. 23:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

felesleges teperni, beadott neked egy sablon kamu dumát, hogy a múltban történt csalódások miatt stb. :)

semmi esélyed nála és csak magadnak okozol fájdalmat vele, ha tovább koslatsz utána (később végignézed ahogy összejön egy másik sráccal stb). tehát tedd túl magad rajta mielőbb

2009. okt. 7. 23:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
te pancser, csak le akart rázni, nem bírod felfogni......
2009. okt. 7. 23:50
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Fogadjunk, ha egy "Brad Pitt" jönne, egyből készen állna, egy új kapcsolatra....
2009. okt. 7. 23:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Hihető indokokat írt, nem kamu dumát. Először én is azt hittem, de később nagyon sok mindent elmondott magáról. Furcsa dolgai viszont voltak, ami ellentétben állt ezzel.
2009. okt. 7. 23:55
 5/7 anonim ***** válasza:

:):) Én közel 40 éves vagyok...De 16 évesen ezt a dumát mondtuk mi is egy srácnak aki udvarolt,de nem akartuk megbántani...Ezek szerint a szöveg nem sokat változott az évek alatt:):)

Hidd el,hamarosan szerelmes lesz a leányzó csak nem beléd..

Inkább keress olyat aki viszonozná az érzelmeidet...

2009. okt. 8. 00:29
 6/7 anonim ***** válasza:
hát szerintem ez elég világos volt, SAJNÁLOM...
2009. okt. 8. 09:36
 7/7 anonim ***** válasza:
szar ügy, ha ilyeneket mondanak neked, de mégszarabb, ha EL IS HISZED!! ez a legtipikusabb lerázós duma, fogadd el az igazságot és tedd túl magad rajta. alapból szerelmet már csak a puhap öcs lúzerek vallanak. szerintem benned van a hiba már neharagudj
2009. okt. 8. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!