Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Odavagyok egy pasiért, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odavagyok egy pasiért, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik, sőt, nem is csak simán tetszik, mindenestől kell nekem. Már a vágy is fűt iszonyatosan, mert régóta egyedül vagyok. Viszont annyira nem tudok hozzá közel kerülni. Talán tetszek neki, de ez sem biztos. Legszívesebben rávetném magam, de tudom ezzel hülyeséget csinálnék. Keressek mást? Az lenne a helyes, de erről a sráctól nehéz lemondanom. Csajok patthelyzetben mit szoktatok csinálni? És srácok, mi az, amit egy ilyen helyzetben a lány tehet? Ami még elfogadható, nem nagyon nyomulós, de hatásos.
2011. ápr. 13. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha egy társaságba jártok akkor próbálj vele többet beszélgetni, vegye észre , hogy érdeklődsz utána!

Ha nem jártok egy társaságba, akkor valahogy old meg, pl: ismerős által, hogy egy társaságba kerüljetek, sokat mosolyogj rá, de ne úgy mint egy idióta, csak annyira hogy lássa azt hogy szimpi neked...

A lényeg hogy kommunikálj vele minél többet, legyél nyitott!

Én ilyen helyzetben mindent elkövetek hogy közel kerüljek hozzá, és általában sikerül is, és összejön a dolog!

Úgyhogy ne keress mást! Hajrá

2011. ápr. 13. 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha megszólítod az kezdésnek elég lesz.
 3/6 anonim ***** válasza:

Óvatosan közeledsz felé, megkéred, hogy segítsen valamiben neked. pl. Behúzni egy cipzárt a táskádon, vagy akármi. Megköszönöd neki. Ha segítségét kéred, akkor fontosnak fogja érezni magát számodra és ez nagyon jó.

Aztán elhívhatod teázni, vagy esetleg tollasozni a parkba.

Csak egy kis bátorság kell hozzá. Nem gond, ha egy lány kezdeményez.

4/6 anonim ***** válasza:
Kezdetnek az is megteszi,ha bejelölöd ismerősnek a Facebook-on:)
2011. ápr. 13. 14:55
 5/6 anonim ***** válasza:
bazz... azért a hagyom a srácot és a rámászok-leteperem-szétszedem-megerőszakolom között létezik egy arany középút is. tudom nem vagy jeladó, de ebben az esetben érdemes lenne kinyilvánítani, hogy szabad a pálya. ha lány lennék azt csinálnám.
2011. ápr. 13. 18:01
 6/6 anonim válasza:
hány éves vagy?
2011. ápr. 23. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!