Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Én vagyok az egyetlen olyan...

Én vagyok az egyetlen olyan lány, aki szeret küzdeni egy pasiért?

Figyelt kérdés

Az a klasszikus felállás, hogy a pasi udvarol a lánynak, ő kezdeményez, ő csinál mindent, aztán a csaj egy idő után meg lesz hódítva, a pasi meg örül és sikernek könyveli el.

Nos, én is szeretek küzdeni, pedig lány vagyok :D (19 éves) Sokszor nekem is kihívás elérni, hogy a pasi megcsókoljon, aztán örülök a fejemnek, hogy tök ügyes vagyok, hogy "rávettem". :D

Ez normális? Egyedül vagyok vele?

2014. nov. 3. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Engem biztos nem vennél rá... vagy mégis? Á, nem, tuti nem... :D
2014. nov. 3. 12:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Tetszik a neved, első :DDD
2014. nov. 3. 12:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez a nőkben mostanában egy rossz meglátás, hogy elég, ha ott vannak, elmentek a randira. Nem ajánlja fel hogy fizet, a pasi találja ki, hova viszi, ő meg csak úgy van, lóg, és várja a szerelmes szavakat. :D

Hiába tetszik a pasinak a nő, ha az nem tesz semmit érte. Nekem is volt már nem egy ilyen nőm, aztán értetlenkedtek, hogy biztos nem tetszenek. Persze.

2014. nov. 3. 12:27
 4/7 anonim ***** válasza:

én de örülnék ha egyszer a csaj teperne utánam :D

ha gondolod irj aztán leteperhetsz :D

2014. nov. 3. 12:29
 5/7 anonim ***** válasza:
# 2: Csakugyan? ^_^
2014. nov. 3. 12:44
 6/7 anonim ***** válasza:

"aki szeret küzdeni egy pasiért"

Küzdeni LOL. 19 évesen nem hogy küzdeni de semmit nem kell tenned egy kapcsolatért. Küzdeni, a hét vicce, nektek ezüsttálcán rak mindent életbácsi a lábatok elé.

2014. nov. 3. 13:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Szimpi vagy kérdező, de ne haragudj meg, nektek semmit sem kell lényegében tennetek elég csak puncival meg csöccsel rendelkeznetek és a fiú, ha csak nem fosik simán lekap titkete. Ti döntitek el, hogy kinek adtok esélyt, ti választototk, nektek aranyéletetek van, egy fiú meg szorong, rettek, hogy jaj már megint rondának fog tartani a csaj és tuti esélyt sem ad nekem, hogy megcsókoljam.
2014. nov. 3. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!