Én vagyok az egyetlen fiú, akit valamiért egy lány sem tud elcsábítani?
Figyelt kérdés
Úgy értem külsőre túl sok lány bejön, de ez engem nem hat meg, nem fogok nyáladzani egy lány képe alá sem, ahogy mások teszik, de azért jó lenne végre olyan lányt találni, aki személyiségre is vonzalmat kelt bennem, de ilyet sehol sem találok, így csak a testüket akarom, szóval csak dugni akarok és kész, utána nem is érdekelnek, ha megvannak. Pedig jó is lenne igazi szerelmet megélni, de hát ha ilyenek a tini lányok, akkor inkább csak a testük kell továbbra is...2014. márc. 20. 21:32
2/4 anonim válasza:
Nem, én sem tudok, de már fel is adtam.
3/4 anonim válasza:
Hát én találtam valakit, aki személyre is szerelmet keltett bennem. Fél év plátói szerelem után feladtam...
4/4 anonim válasza:
Te wagy a 50éves szűz? :0 akaszd fel magad. Orsi voltam, aki kúr, nem úgy mint te... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!