Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet egy pasiért "küzdeni"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy pasiért "küzdeni"?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, azt szeretné a nekem tetsző fiú, hogy küzdjek érte. De mit jelent ez? Ha engem akar, akkor ne foglalkozzon másokkal magától, miért nekem kellene küzdenem érte, ha nem bír magának parancsolni?
dec. 26. 21:46
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
85%
Sehogy... ennél jobb választ nem tudok adni, és nem is érdemes.
dec. 26. 21:50
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Jól gondolod mert ha téged akar akkor csak te érdekled. Egyáltalán nincs szükséged harcolni érte. Miért is akarod magad lealacsonyítani egy olyan fiú miatt aki kihasználna? Hol marad az önbecsülésed? Nem fog megbecsülni ő se ha te küzdesz érte. Felejtsd el!
dec. 26. 21:52
 3/36 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy

Ha már küzdeni kell érte, akkor az már baj. Nem érdekled.

dec. 26. 22:18
 4/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg szimplán csak lesajnál nagy ívben...

Nèha muszáj büszkènek lenni.

Ez nem bunkóságot jelent, egyszerűen lègy hűvösebb, távolságtartóbb,ezután látni fogod,hogy reagál.Van viszont egy tippem:úgyis más nők után fog kajtatni.Szóval halott ügynek tűnik.

dec. 26. 22:21
 5/36 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért lehet egy nő is kedves és figyelmes egy számára érdekes pasival.

De ennél többet nem kell tenned szerintem.

dec. 26. 23:05
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
kerüld el inkább
dec. 26. 23:09
 7/36 A kérdező kommentje:
De ha még nem ismerjük egymást, akkor honnan tudná előre, hogy annyira én kellek neki, hogy másra már rá se néz? Nem vagyok azért Miss Universe, meg lehet nem is az a preferenciája. Ha meg nem küzdök érte, majd küzd más, és akkor az övé lesz.
dec. 26. 23:17
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

És tudnád definiálni, hogy mit értesz küzdés alatt? Pontosan mit akarsz csinálni, mik a terveid, hogy felhívd magadra a figyelmet?

Mert van egy olyan érzésem, hogy az elképzeléseidből egy oltári nagy cringe session lenne, ha megvalósulnának.

Ha mondjuk 13 éves vagy, még eléggé vicces, hogy hülyét csinálsz magadból egy csávó miatt, de utána már csak szánalmas.

dec. 26. 23:29
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Kuzdeni tinikent kell.. felnott embereknel mar van kialakult szemelyiseg .. ott max megalazod vagy degrataltatod magad onszantadbol..
dec. 26. 23:59
 10/36 A kérdező kommentje:
8-as, lehet rosszul tettem fel a kérdést, tehát én szeretném kérdezni, hogy hogy hívjam fel magamra a figyelmét, és hogy tereljem el másokról.
dec. 27. 00:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!