Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van értelme elmondani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme elmondani egy olyan férfinak/nőnek az érzéseidet irányába (erőteljes vonzalom), akiről tudod, hogy nem vagytok egy súlycsoportban? Volt ilyenben részetek? Megalázónak éreztétek az elutasítást vagy megkönnyebbültetek?

Figyelt kérdés
A kérdéseim azért merültek fel, mert van egy ismerősöm/nem közvetlen kollégám, aki nagyon tetszik már egy ideje. Annyira rettegek az elutasításától, hogy csak afféle plátói az érzésem. Így viszont bizonytalanságban tartom önmagam, de ha meg elutasítana, akkor biztosan tudnám, hogy esélyem sincs, de nem álmodozhatnék. Ez nagyon ciki így 40 éves kor felett.

dec. 15. 22:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy ki mit dolgozik, ha szellemileg egy súlycsoportban vannak.
dec. 16. 03:59
 12/20 A kérdező kommentje:
Teljesen más területen van. Nem találkozunk mindennap, sőt volt olyan, hogy 3 hétig nem futottunk össze a munkahelyen sem. Mondott már többértelmű dolgokat is, de általában munkáról, kollégákról és kolléganőkről és velük közös sztorikról beszélgettünk viccesen, ha összefutottunk. Szellemileg egy szinten vagyunk (ő érettségis szakmával, én diplomás) mindketten szellemi beosztásban. Minden más téren vagyok bőven a szintje alatt (életkor, külső, gyerekek).
dec. 16. 07:12
 13/20 anonim ***** válasza:
Mit mondott pl és te hogyan reagáltál rájuk? Mert ha sehogy lehet nen mer közeledni. Viszont ha tegyük fel elpirultál és randi sehol akkor nem akar randizni. De lehet félreértetted a mondanivalóját.
dec. 16. 07:42
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Nyilván te vagy a nő, ha még ennyit sem tudsz leírni baszod hogy mi a nemed!

A világ legszánalmasabb dolga nőként teperni egy jó pasi után úgy, hogy magadat is szánalmasnak tartod amiért elhagyod magad hosszú ideje!

Egészséges és normális emberek törődnek a külsejükkel és 5-ből legalább 4,5-ös szinten tartják magukat, hogy még véletlenül se tartsák magukat selejtesnek!

Ezesetben pedig egy igazi pasi közeledni fog a legkisebb jeledre, még akkoris ha hűséges... max nem jutottok tovább egy beszélgetésen.

dec. 16. 08:39
 15/20 A kérdező kommentje:

Valószínűleg félreérthettem a mondanivalóját. Azt mondta, hogy szerinte én nem veszem észre, ha valakinek tetszek, bejövök. Erre azt reagáltam, hogy azért ennyire nem vagyok hülye, azt biztos észrevenném. Akkor utána teljesen másról kezdtünk beszélni.

Normális NŐ-nek tartom magam, de attól még egy 5/10-es külsőből nem lehet 10/10-est varázsolni, sportolhatsz te bármennyit (én is sportolok heti 3-4-szer).

dec. 16. 09:21
 16/20 anonim ***** válasza:

Én olyanoknak soha nem mondom akik mégcsak nem is kíváncsiak rá, nem is lennének nyitottak rá, le se sz.rnak kb.

Ilyenek felé én nem nyílok meg.

dec. 16. 10:09
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha gyerekei vannak és házas akkor hagyd békén. Ha folyamatosan össze szoktatok bent futni, beszélgettek és mégsem lett belőle semmi eddig, akkor keress mást.
dec. 16. 12:03
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha amúgy szoktatok beszélgetni és nincs senkije, akkor finoman adhatsz neki jeleket, aztán max nem reagál rá semmit. Vagy egy csinosabb ruhát beszerezni, hajat megcsinalni sokat dob
dec. 16. 12:13
 19/20 A kérdező kommentje:

Nem házas, a tudomásom szerint szingli.

Köszönöm utolsó a tippeket, januárban megpróbálom, mert akkor fogink legközelebb találkozni. Ő már szabadságon lesz 6-áig.

dec. 16. 13:55
 20/20 A kérdező kommentje:
Ma kiderült egy közvetlen kollégájától, mert szóba került, hogy táppénzen van, hogy közel 1,5 hónapja van barátnője. Csak még nem vállalja fel, mert a nő megkérte rá a kisgyermeke érdekében (a nőnek van 1 kicsi). Így elengedtem ezt a témát. Igazából jobb is, hogy nem mondtam el neki decemberben, mert csak még jobban rosszul éreztem volna magam. Inkább feliratkoztam rapidrandira, hogy kimozduljak a komfortzónámból.
jan. 15. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!