Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a szerelem az egyetlen értelme az életnek?
Más értelmet lehet találni?
Vagy tényleg ez az egyetlen dolog határozza meg a kapcsolódásunk az élethez?
Aki szerelmes és boldog a fellegekben jár, aki sebzett és boldogtalan az pedig szomorúságra van ítélve?
Hát a halál szerelmes és a sebzett és bánatos között akad egy aprócska szakadék, meg vagy ezer átmenet.
Számomra biztos nem a szerelem az életcél. Egy múló kémiai hatást vadászni és arra feltenni az életed nagy baromság.
Mindenki mást tekint a céljának az életben. Nekem az a célom, hogy mikor a lemez a végére ér, egy boldog életet zárhassak. Mivel nem hiszek a halál utáni életben így az életem értelme ezt az életet kimaxolni.
Van akinek a gyerek az élet értelme, másnak a hit adja meg ezt a tartalmat.
Szerintem mindenkinek egyénileg kell megtalálnia, szerinte miért érdemes élni.
Ha már "szerelem" akkor sokkal több értelme lenne egy stabil, boldog párkapcsolatot hajszolni, mint a kezdeti szárnyalást. Előbbi valóban hozzáad a boldogsághoz, utóbbi meg egy múló epizód.
Menj vissza emlékezetben gyerekkorba.
En speciel tök jol elszórakoztam a homokozóban is pasik meg szerelem nelkul. Sulira tök jol csomagoltam a könyveimet es örültem egy mesés borítónak is. A legegyszerubb dolgoktol is boldog tudtam lenni. Igazábol fel se akartam nőni amiért felnőtten már "nemek vannak". Meg szex. Meg ebbe a "romlott"világba. Ami pasik és nők közt megy.
Még a macijaimnak is "nemtelen" neveket adtam, pl Gabi(az lehet Gábor, Gabriella is stb.)
És aztán felnottem. Tinikor szerelem szex, csalódások halmaza, komoly kapcsolatok, kidobott évek, aztán szakítás, vagy megcsalások, meg a szokásosak, amik vannak mindenkivel.
Ma már nem vagyok boldog se egyedul, se kapcsolatban így.
Szerintem gyerekként vmi bölcs lehettem. És voltam talán 6 éves. A szex fogalma nem volt meg csak hogy ferfi nő nemek meg a különbségek meg a sok viszály, hogy felnőttek már "nem tiszták".
A szerelem pszichológiája
A szerelem egy olyan jelenség, amelyet a tudomány nem tud teljesen megmagyarázni. Amint viszont a kutatók mindenesetre tudnak: hogy egészségesen tart.
A szív egyszerre szimbóluma a szerelemnek és az egészségnek. Ez nem véletlen. Tulajdonképpen a szerelmi életünk szorosabban kapcsolódik a jóllétünkhöz, mint gondolnánk. A szerelem jóval több, annál, mint hogy két méterrel a felhők felett lebegünk. Túl a világ legszebb érzésének pozitív hatásin, befolyásolja a hangulatunkat, kisugárzásunkat és egészségünket.
#4es pont ugyan úgy vagyok, a családom az hagyjuk, gyerekkorom borzalmas volt, barátaim bár vannak, de ha belegondolok senkinek se én vagyok a legjobb barátja.
Emiatt nagyon magányos vagyok és ha nincs senki akkor értelmetlen minden napom.
#5 Sajnos esetemben a mesés nagy szerelemnek pofára esés lett a vége, és azóta még jobban lehúznak a mélybe eme gondolatok.
Ennek ellenére nem találok semmi másban értelmet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!