Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha lenne rá lehetőség hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenne rá lehetőség hogy egyetlen dolgot megváltoztassatok a párotokban, mi lenne az?

Figyelt kérdés
Akár külső, akár belső, a lényeg, hogy egy dolog legyen. Örökre megváltozna benne, de nem is tudna róla, hogy ez megtörtént.

2022. febr. 2. 14:20
1 2
 1/17 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
92%
Van egy műtéti hege gyerekkoráról, amit nem szeret. Nekem semmi problémám nincs vele, de tudom, őt picit zavarja, na azt talán eltűntetném, hogy neki jobb érzése legyen, meg hát ugye, a balesete is akkor nem lett volna.
2022. febr. 2. 14:24
 2/17 anonim ***** válasza:
54%
Semmit. 18 éve vagyunk együtt, nem hasonlítunk, kiegészítjük egymást.
2022. febr. 2. 14:26
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
létezzen
2022. febr. 2. 14:28
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
Hát, a gyűjtögető mániáját eltörölném. Felhalmoz egy csomó hülyeséget, aztán semmire se használja őket.
2022. febr. 2. 14:28
 5/17 anonim ***** válasza:
83%
Kicsir görbe a háta, azt kiegyenesíteném. Nem azért, mert engem annyira zavar, hanem mert állandóan fáj miatta a háta.
2022. febr. 2. 14:48
 6/17 anonim ***** válasza:
9%
Gyözze le a spermaiszonyát, és legyen hajlandó érzékien a bőrébe maszírozni.
2022. febr. 2. 15:11
 7/17 anonim ***** válasza:
22%

Nekem friss kapcsolatom van, és a lány Szingapúrban él. Talán idővel ezen fogok változtatni.

29/F

2022. febr. 2. 15:19
 8/17 anonim ***** válasza:
81%
Ne fojtsa mindig magába vagy a munkába a problémáit vagy ha valami zavarja, hanem merje velem megosztani.
2022. febr. 2. 15:20
 9/17 anonim ***** válasza:
76%

7# találkoztál már egyáltalán a "kapcsolatoddal"?...

Egy haverom 3éven át online randizgatott egy kínai csajjal, mikor kiment hozzá, a megadott randicímen csak kirabolták és összeverték... uh csak óvatosan.

2022. febr. 2. 15:33
 10/17 anonim ***** válasza:
56%
A párját.
2022. febr. 2. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!