Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha lenne rá lehetőség hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenne rá lehetőség hogy egyetlen dolgot megváltoztassatok a párotokban, mi lenne az?

Figyelt kérdés
Akár külső, akár belső, a lényeg, hogy egy dolog legyen. Örökre megváltozna benne, de nem is tudna róla, hogy ez megtörtént.

2022. febr. 2. 14:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
32%
#9 Friss kapcsolat, és “világjárvány van”. Szerinted? Amúgy köszönöm a figyelmeztető aggódást. Azt már lecsekkoltam, hogy valóban azzal a lánnyal beszélgetek, akivel. A személyes találkozóra majd csak a pandémia enyhülésével kerítünk sort. Valószínűleg ő fog hozzám utazni.
2022. febr. 2. 15:47
 12/17 anonim ***** válasza:
89%

11# úristen de naív vagy... kell neki egy címet megadni ahová jön európán bellül...

Kb ennyire kellesz a csajnak.

2022. febr. 2. 19:30
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
#12 Őszintén megmondom, hogy nem tudom kontextusba helyezni azt amit írtál. Te most azt gondolod, hogy a lakcímem megadása nélkül indítanám útnak hozzám a lányt? Vagy nem értem. 😅 Mondjuk valamilyen szinten már az országgal is el tudna felém indulni. Abban igazad van. :D
2022. febr. 2. 20:27
 14/17 anonim ***** válasza:
86%
ilyen szavakat ismer, hogy kontextus, meg pandémia, de az nem esik le neki, amikor egy nő kihasználja XD
2022. febr. 2. 20:31
 15/17 anonim ***** válasza:
26%

A szókincsem terjedelmes. És talán abban sem tévedsz, hogy naív vagyok.

Abban mondjuk nincs igazad, hogy kihasználnak.

2022. febr. 2. 20:33
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Legyen gazdag. Ezt leszámítva tökéletes benne minden.
2022. febr. 2. 22:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Ne legyen hamar ingerült. Ne vegye olyan nagyon komolyan ha valami gond van. Kicsit legyen lazább ilyen téren.
2022. febr. 3. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!