Ha kapnátok egy lehetőséget, hogy visszamehettek az életetekben egy napra, hogy ott megváltoztassatok valamit, melyik nap lenne az?
Azért is itt tettem fel a kérdést, mert azt hiszem mindenki aki sajnos elvált arra a napra menne vissza, amikor még megmenthette volna a házasságát.
De más válaszok is érdekelnének. Ki melyik napra ugrana vissza?
Semelyikre, mert ha megváltoztatod a múltat, akkor megváltozik a jövő is, aminek beláthatatlan következménye lehet.
Én együtt tudok élni a jó és rossz döntéseim következményeivel, ezek tettek azzá, aki vagyok.
Arra a napra amikor megismerkedtünk. Elsétálnék abba a kávézóba ahol találkoztunk és lopva megcsodálnám, olyan szép volt és olyan fiatal, gondolom én is de az most nem fontos.
Nézném kicsit, óvatosan, hogy ne is lásson aztán hazamennék és sírnék kicsit, de így lenne jó.
"Ha előrelátó csecsemő lettél volna
Felkötöd magad a köldökzsinórodra
De te megszülettél
És nem vagy se h*lye, se vak
Ha már itt vagy
Ne hagyd, hogy leállítsanak!"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!