Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » T i szóvá tennétek annak...

T i szóvá tennétek annak akivel beszélgettek elég régóta hogyha mindig elköszön és nem alszik?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy azt mondja nagyon álmos és aludni akar, elköszönünk meg minden. De esetleg ha másik platformon küldök valamit vagy küldtem valamit, akkor látom hogy jó éjt után órákkal rá is megnézte. Engem eléggé zavar hogy leráz, főleg ilyen kamuval hogy aludni akar mert álmos.
febr. 16. 11:10
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Igen, aludni megy, mert álmos, de ez a legtöbb embernél nem azt jelenti, hogy odamegy az ágyba belefekszik és alszik. Hanem eszik még valamit, rendet rak a konyhában, előkészíti a másnapi ruháját, cuccait, lezuhanyzik, fogat mos stbstb., és bevonul a hálószobába (nyilván egyedileg eltérő, de érted, esti rutin). Sokan ágyba viszik a telót, még olvasnak, tv-t néznek vagy épp a telón néznek Netflixet stb. mielőtt konkrétan elalszanak, és esetleg rápillant az üzenetre, de már nem válaszol (én pl. azért is utálok telón csetelni, mert gépen vakon gépelek, és a telón iszonyú lassúnak érzem az írást, frusztrál).

A reakciód a nagyon elterjedt negatív hozadéka annak, hogy mindenki mindig minden platformon online van, de nem mindenki elég intelligens ahhoz, hogy megértse, az nem azt jelenti, hogy FELÉD bármi kötelezettsége van a kommunikáció terén.

Simán lehet, hogy párszor korábban csak simán elköszönt, de te tovább írogattál neki, ezért pluszban most már azt írja, ohgy megy aludni (gyengébbek kedvéért: esti magánéletem elkezdődik, kérlek ne zavarj tovább).

febr. 16. 11:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem tenném. Azt hogy ő valójában mit csinál az ő dolga.
febr. 16. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tenném szóvá. Nyilván van dolga, amit el akar intézni, vagy olvas, filmet néz, stb. Nagyon gáz élvezni, hogy folyamatosan írjon és semmi mással ne foglalkozzon. Szóvá tenni meg beteges is.

Éld az életed! Ne kattanj így rá egy beszélgetésre.

febr. 16. 11:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, szerencsére kinőttem abból, hogy ennyire szánalmas legyek.

Nagyjából kirajzolódik, miért is van szüksége veled szemben arra, hogy ilyen közhelyes kifogással szálljon ki a beszélgetésből.

febr. 16. 11:39
 5/8 anonim ***** válasza:
élvezni= elvárni
febr. 16. 11:39
 6/8 anonim ***** válasza:
33%

Igy van

Megkerdeznem tole hogy miaz hogy még nemalszol??

febr. 16. 11:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem is figyelem, hogy az elköszönés után fenn marad-e még.
febr. 16. 12:06
 8/8 anonim ***** válasza:
64%
Dehogy. Én is nyomkodom a telefont még egy ilyen elköszönés után simán, nem robot vagyok, hogy kitalálom, hogy na alvás, kikapcs. Csak ilyenkor a chatelgetéshez már lehet álmos vagyok.
febr. 16. 13:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!