Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mitől érzi azt egy férfi egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől érzi azt egy férfi egy lány iránt, hogy ő az egyetlen, akire szüksége van?

Figyelt kérdés

2021. márc. 12. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
Ilyen nem létezik! Vagy ha mégis hamar elmúlik náluk ez a dolog..
2021. márc. 12. 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:
81%

Egyszerűen őt látja tökéletesnek.

Volt egy lány az évfolyamba akibe első látásra szerelmes lettem kb. 10 évesen. :D

Most 22 vagyok és több kapcsolatom is volt, de még mindig azt érzem, hogy amíg ő a fejemben van addig csak őt tudom tényleg szeretni.

Számomra ő a tökéletes. Tehát a kérdésre a válasz az annyi, hogy az érzelmek miatt. Vagy fogja azt érezni irántad vagy nem. Vannak nagyon közeli érzések a szerelemhez ami szinte ugyan az de mégse. Egy fokkal mindig gyengébb lesz az az érzés.

2021. márc. 12. 21:21
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Nem lehet valahogy bannoltatni ezt a bolondot?
2021. márc. 12. 21:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Számomra a személyiség a döntő. Úgy látja a világot mint én, az a véleménye amivel egyetértek, úgy végzi a napi teendőit ami számomra imponál.
2021. márc. 12. 21:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ő barátnőjéről érzi ezt. Tök mindegy, miért. Fogadd el, lépj tovább.
2021. márc. 12. 22:36
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
D-kosár?
2021. márc. 12. 22:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a te környezetedben is van egy ilyen férfi, akinek te lehetnél a hercegnője. Ne leskelődésre, és kukázásra pazarold az energiád, hanem nyiss más férfiak felé.

Fogadd el a sorsod, és felejtsd el azt a férfit!

2021. márc. 12. 23:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Van egy lány akibe nagyon szerelmes vagyok, de ő nem viszonozza. Emiatt (IS) szomorú, depressziós stb. lettem. Nincsenek céljaim, nincs motivációm. Ha viszonozná sokkal boldogabb lennék, elmúlnának a lelki problémáim.
2021. márc. 13. 09:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
#3 Addig jó amíg itt levezeti a "fájdalmát" a kérdések kiírásával. Ki tudja mit csinálna ha ezt nem tehetné.
2021. márc. 13. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!