Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől érzi azt egy férfi egy lány iránt, hogy ő az egyetlen, akire szüksége van?
Figyelt kérdés
2021. márc. 12. 21:07
1/9 anonim válasza:
Ilyen nem létezik! Vagy ha mégis hamar elmúlik náluk ez a dolog..
2/9 anonim válasza:
Egyszerűen őt látja tökéletesnek.
Volt egy lány az évfolyamba akibe első látásra szerelmes lettem kb. 10 évesen. :D
Most 22 vagyok és több kapcsolatom is volt, de még mindig azt érzem, hogy amíg ő a fejemben van addig csak őt tudom tényleg szeretni.
Számomra ő a tökéletes. Tehát a kérdésre a válasz az annyi, hogy az érzelmek miatt. Vagy fogja azt érezni irántad vagy nem. Vannak nagyon közeli érzések a szerelemhez ami szinte ugyan az de mégse. Egy fokkal mindig gyengébb lesz az az érzés.
3/9 anonim válasza:
Nem lehet valahogy bannoltatni ezt a bolondot?
4/9 anonim válasza:
Számomra a személyiség a döntő. Úgy látja a világot mint én, az a véleménye amivel egyetértek, úgy végzi a napi teendőit ami számomra imponál.
5/9 anonim válasza:
Ő barátnőjéről érzi ezt. Tök mindegy, miért. Fogadd el, lépj tovább.
7/9 anonim válasza:
Lehet, hogy a te környezetedben is van egy ilyen férfi, akinek te lehetnél a hercegnője. Ne leskelődésre, és kukázásra pazarold az energiád, hanem nyiss más férfiak felé.
Fogadd el a sorsod, és felejtsd el azt a férfit!
8/9 anonim válasza:
Van egy lány akibe nagyon szerelmes vagyok, de ő nem viszonozza. Emiatt (IS) szomorú, depressziós stb. lettem. Nincsenek céljaim, nincs motivációm. Ha viszonozná sokkal boldogabb lennék, elmúlnának a lelki problémáim.
9/9 anonim válasza:
#3 Addig jó amíg itt levezeti a "fájdalmát" a kérdések kiírásával. Ki tudja mit csinálna ha ezt nem tehetné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!