Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jó döntés volt feladni mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó döntés volt feladni mindent egyetlen férfi miatt?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy pár hét múlva elköltözöm az ország másik végébe, saját elhatározásomból. Nem mondom, vannak családi dolgok is amik közrejátszanak, de a döntésem csakis miatta történt.

Nagyon sok mindent veszítek ...Kb 1,5 éve ismerem ezt a csodálatos embert,aki jóval idősebb nálam, de annál inkább önmagamnak érzem magam mellette.

Telt az idő és hamarosan tudatosult bennem hogy őrülten beleszerettem . Szeretem mindenhogy, ahogyan csak emberileg lehetséges. Tudom hogy lépnem kellett volna, de annyira féltem a visszautasításától hogy nem mertem.

Na meg csaj létemre nem nekem kell, ha esetleg érezne valamit irántam mégis, már tuti lépett volna.

Néhány utalást azért tettem, persze nem hallja meg vagy nem akarja meghallani... Tudni kell hogy mi egy kutyás társaságban vagyunk, szóval így ismertem meg.

Hívtam már programozni a városba, de valamilyen okból kifolyólag mindig halogatta, így ráhagytam .

Teljesen kikészültem az utóbbi időben, idegi alapon a fejem majd szét robban, még a kórházba is sikerült kikötnöm. A bizonytalanság és a felesleges reménykedés küldött a padlóra. Vagy elmegyek innen és új életet kezdek, vagy beleőrülök, nem bírom tovább. Visszaút már nincs, de mégiscsak kíváncsi vagyok hogy ti mit tennétek egy ilyen helyzetben?

2018. márc. 1. 21:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
67%
Itt nem a helyzettel van probléma, hanem veled. Labilis vagy.
2018. márc. 1. 21:51
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Na várj!

Te most egy közeledben élő férfi miatt - aki nem érdeklődik irántad igazán - döntöttél úgy, hogy jó messzire elköltözöl, hogy kb. ne is lásd?

2018. márc. 1. 21:53
 3/24 anonim ***** válasza:
2%

Tehát még nem is vagytok egy pár, de már költözöl érte?

Sőt, nemcsak, hogy nem vagytok egy pár, de még valószínűleg nem is jössz be neki a leírásod alapján. Ez így elég merész döntés.

De ne idegen emberektől várj megerősítést.

Te érzed magadban, hogy jól döntöttél-e.

2018. márc. 1. 21:54
 4/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom ezt hogy érted, nem labilis vagyok, csak meg vannak az okai a dontéseimnek. Ha labilis lennék és nem gondolkodnék az eszemmel és a szívemre hallgatnék még maradnék. De egyszerűen nincs értelme.
2018. márc. 1. 21:55
 5/24 A kérdező kommentje:
2. Válaszolónak : Igen, csak miatta. Bár ő ezt nem így tudja...Tudom hogy butaság, de ha nem látom, akkor talán egyszer el tudom felejteni. Jelenleg minden gondolatom körülötte forog.
2018. márc. 1. 21:58
 6/24 anonim ***** válasza:
83%

Csak miatta felesleges költöznöd. Ahány reménytelen szerelembe belebotlasz, annyiszor fogsz az ország másik felébe költözni? Ugye tudod, hogy nem ez a megoldás.

Ráadásul semmi nem volt köztetek, még csak szerelmes sem lehetsz bele igazából, semmi közös emléketek nincs, semmi multatok.

2018. márc. 1. 22:07
 7/24 anonim válasza:
65%
Ne költözz el! Maradj a csaldodnál! Miért nem működne a kapcsolat? Te lépj! Én is pont ilyen voltam h én biztos nem lépek a férfi lépjen először. Végül félre tettem a büszkeségem meg mindent és léptem. Ennek már 7 éve és azóta van két gyönyörű gyerekünk! Ja és ő is jóval idősebb nálam annyit mondok h több mint 20 év van köztünk. Hallgas a szívedre,mindig úgy alakítsd az életedet hogy boldog legyél. Ha tőle vagy boldog tedd meg!
2018. márc. 1. 22:14
 8/24 A kérdező kommentje:
De igen, vannak közös emlékek mivel azért elég sokszor találkozunk és beszélgetünk . Nem lesz még egy ilyen mint ő, tudom.. A biztatásokat mindenesetre köszönöm szépen, talán most már nincs mit veszítenem. Szeretném megtudni ő érez e valamit irántam.
2018. márc. 1. 22:48
 9/24 WheneverYouWant ***** válasza:
54%

Ebből a kis szövegből azt vettem ki hogy sehol nem fogod megtalálni a helyed a világban...

Az idő mindent megold.

2018. márc. 2. 07:19
 10/24 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Nem. Nem volt bölcs döntés.

"Na meg csaj létemre nem nekem kell, ha esetleg érezne valamit irántam mégis, már tuti lépett volna."

Nem így működnek a dolgok. Egyáltalán tudja, hogy mit érzel? Az is lehet, hogy tetszel neki, de sosem mert lépni, vagy úgy rád gondolni, mert azért még vannak férfiak akiknek inkább fenntartás a zsenge kor, mint a potenciális préda lehetősége.

De az is lehet, hogy nem gondol rád szerelemmel, viszont mivel a bogarat sem ültetted el a fülébe, így esélyt sem adtál rá.

A flörtöt arra (is) találták ki, hogy felmérd a terepet. Kicsit incselkedsz vele és meglátod hogy fogadja, ha jól, lehet menni egy fokkal feljebb. Addig fogadja és partner benne. Ha már nem tetszik neki, jelzi és te anélkül fújhatsz visszavonulót, hogy direktbe megkérdezted, hogy bejössz-e neki.

Kéne némi leleményesség, egy kis vagányság.

Most már csak az All in marad: bevallod, hogy szereted, és meglátod, hogy mit mond erre.

De annyi eszközöd volt, hogy győzelemre vidd a csatát, és színt sem kellett volna vallanod!

2018. márc. 2. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!