Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jó döntés volt feladni mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó döntés volt feladni mindent egyetlen férfi miatt?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy pár hét múlva elköltözöm az ország másik végébe, saját elhatározásomból. Nem mondom, vannak családi dolgok is amik közrejátszanak, de a döntésem csakis miatta történt.

Nagyon sok mindent veszítek ...Kb 1,5 éve ismerem ezt a csodálatos embert,aki jóval idősebb nálam, de annál inkább önmagamnak érzem magam mellette.

Telt az idő és hamarosan tudatosult bennem hogy őrülten beleszerettem . Szeretem mindenhogy, ahogyan csak emberileg lehetséges. Tudom hogy lépnem kellett volna, de annyira féltem a visszautasításától hogy nem mertem.

Na meg csaj létemre nem nekem kell, ha esetleg érezne valamit irántam mégis, már tuti lépett volna.

Néhány utalást azért tettem, persze nem hallja meg vagy nem akarja meghallani... Tudni kell hogy mi egy kutyás társaságban vagyunk, szóval így ismertem meg.

Hívtam már programozni a városba, de valamilyen okból kifolyólag mindig halogatta, így ráhagytam .

Teljesen kikészültem az utóbbi időben, idegi alapon a fejem majd szét robban, még a kórházba is sikerült kikötnöm. A bizonytalanság és a felesleges reménykedés küldött a padlóra. Vagy elmegyek innen és új életet kezdek, vagy beleőrülök, nem bírom tovább. Visszaút már nincs, de mégiscsak kíváncsi vagyok hogy ti mit tennétek egy ilyen helyzetben?

2018. márc. 1. 21:48
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Nem vénember és attól hogy te másként kezeled, még nem biztos hogy az az érett gondolkodás. Inkább az pont nem igaz szerelem , ennyi.
2018. márc. 3. 20:37
 22/24 anonim ***** válasza:
Mit akarsz olyan embertol aki apad lehetne??
2018. márc. 4. 20:27
 23/24 A kérdező kommentje:
A szerelmet nem a kor határozza meg.
2018. márc. 5. 08:57
 24/24 anonim válasza:
39%

Jajj nagyon okos itt mindenki, látom!

Mi köze az életkornak a szerelemhez? Hányszor hallani hogy 20 év korkülönbséggel is csodálatosan élnek emberek, boldogságban, gyerekkel. Egyszer olvastam ezt a kis gondolatot:,, Tudod mi a jó abban ha egy nálad fiatalabb lány szeret? Az hogy tiszta szívből teszi ezt"

Nos, ez így is van!

Kedves kérdező! Tudom hogy iszonyat nehéz helyzetben vagy, de meg kell próbálnod tudatosítani benne hogy mit érzel iránta. Ha rendszeresen találkozgattok és ilyen jól megértitek egymást, nagy valószínűséggel ő is ugyanezt érzi, csak nem meri kimondani. Hogy is merné? Elvégre ugyanúgy gondolkodik...Ha félreértett téged, kínos helyzetbe kerül. De ezen most változtatni fogtok, azonnal. Küldök neked egy privát üzenetet, nézd meg, megpróbálok segíteni. Túl szép a történeted ahhoz hogy csúnyán végződjön ;) Puszil egy korábban hasonló helyzetben lévő háromgyerekes anyuka!

2018. márc. 5. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!