Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ezt folytatni? Vagy hagyjam?
2 hónapja ismerkedünk, mindent szinte tökéletes, úgy beszélgetek vele mint még soha egyetlen férfival sem nagyon könnyen megértjük egymást és hamar egymásra is hangolódtunk... szex szintén eszméletlen vele.... és egyre mélyebben érzek iránta... de ő nagyon nehezen megy bele kapcsolatba, elvitt a baratainak bemutatni, a hugának (csak ő van neki) és nem értem egyszerűen... sokat csalódott fél a felelősségvállalástól, nem mer elköteleződni de mégis mindenhol úgy viselkedünk, mint egy pár... hülyének néz csak?
27/L 30/F
Én ezt nem értem. Ráerőszakoltad, hogy mutasson be téged, vagy magától csinálta szó nélkül? Mert ha az utóbbi akkor mi bajod van? Ki kell mondani, hogy:
"Zsófika járjunk már!" vagy mit akarsz tőle?
Te bemutattad?
Kevés az infó. Ő mondta, hogy neki nehéz a kapcsolatba lépés, bla bla bla (Mit mondott pontosan??), vagy te fantáziálgatsz, meg értelmezed valahogy a ki nem mondott dolgokat?
Van valami hiányod, vagy teljesen jól érzed magad vele? Kellő figyelmet kapsz? Kellő szeretetet kapsz? Kellő megértést kapsz? Úgy érzed, csak rád fókuszál, más nőre nem? Akkor folytasd. Vagy mi a probléma, mi nem jó vele?
ő magatól... nekem is furcsa...
Elmondasa szerint nagyon padlóra tudnám tenni és fél tőlem...de megis akar, de megsem mondja ki... többször is beszéltem erről vele, de neki több idő kell ehez azt mondta, mert jobban megakar ismerni és biztosra akar menni, hogy nem csak fellángolásról van szó... nemtudom mit kezdjek a helyzettel...
Minden rendben van vele... igazabol a tamasztott elvarasaimnak nagyjabol megfelel, de vannak dolgai amik nem szimpatikusak... szereti a nőket, meg is nézi őket... de nagyon sok mindent rendbe kell tennie magaban...
Fél hogy nem lesz elég, hogy nem tudja megadni amire szuksegem van, hogy nem fog tudni soha megallapodni... majd 3 eve nem volt kapcsolata, csak az exevel jart ossze 1 evvel ezelőttig, aki erzelmileg is kihasznalta...
Kérdező... az ő dolga, hogy rendbe tegye magát, nem neked kell anyáskodni felette meg elérned naagy nehezen, hogy megbízzon benned.
Húzzon el pszichológushoz ha ennyire bizalmi problémái vannak, és toljon le egy két évet a dokinál, ne mást terheljen a végtelenségig.
Ha jól érzed magad vele, akkor csináld, ha sz--rrá szorongod magad minden nap, akkor ne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!