Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1500 km messze lévő párkapcsolatnak van értelme?
Már azt mondom, hogy nincs. 18 évesen ért véget az első és utolsó távkapcsolatom, igaz csak 200 km távolság (mellette koleszos voltam, ez plusz 200 km rátett), de csak tömegközlekedve.
1500 km rengeteg. Nem élsz a másik mellett, csak elképzeled milyen, ha havi 1-2X találkoztok. Aztán amikor esetleg közelebb kerültök életvitelszerűen, akkor jön a pofon.
Ez rengeteg.
Kb. a tizedrésze a maximum maximuma, de inkább csak a huszadrésze elfogadható távolság.
Pusztán személyes vélemény következik: Megéri. Akkor, ha ez nem "csak egy kapcsolat", hanem "A kapcsolat". Akár végig nagybetűvel írva.
Van egy lány, akit nagyon szeretek. Nem vagyunk együtt, de egészen biztosan tudom, hogy már a puszta tudat, hogy vagyunk egymásnak, és online üzenetek 1000 km távolságból milliószor többet érnének nekem, mint bármelyik másik nőtől megkapni akármit.
Úgyhogy, ha egészen biztos vagy benne, a jelenlegi párod neked a "nagy ő", ne hagyd, hogy a távolság kételyeket ébresszen. Tudom, közhelynek hangzik, de őszintén így gondolom. Egyszer úgyis "kifizetődik" a kitartás.
26/F
9.
Téged nagyon megérdemel az a lány. Remélem megbecsül téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!