Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 30 éves nő 44 éves a pasi. Na...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves nő 44 éves a pasi. Nagy a korkülönbség szerintetek?

Figyelt kérdés
Természetesen komoly kapcsolat nem alkalmi vagy csak szex.
ma 11:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Ebben a korban már nem az.
ma 11:46
 2/14 anonim ***** válasza:
58%
18-tól fölfele azzal áll össze az ember akivel akar,csak nem bíztos,jogy jó szemmel nézik
ma 11:51
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
Ha a két fél ugyanazt akarja az élettől, akkor akár működhet is. A kérdés, hosszútávon is fentmarad-e, valamint az hogy mind a két félnek rendben van-e az önértékelése, mert ha lelkileg egészséges, akkor lehet szó csak stabil kapcsolatról.
ma 11:52
 4/14 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem nem. 10 az alap nálam.
ma 11:55
 5/14 anonim ***** válasza:
Ez még nagyon könnyen kezelhető ebben a korban.
ma 11:55
 6/14 anonim ***** válasza:
42%

Most még nem feltétlenül. A jövőben jobban ki fog jönni, pl. egy 55 éves nő vs. 69 éves férfi felállásban.

A fő kérdés mondjuk szerintem inkább az, hogy mi a helyzet ezzel a 44 éves férfival, miért egyedülálló ő most(?)? Elvált? Miért, hogyan? Vagy nem igazán jött neki össze semmi eddig? Le lehet pontozni az "előítéletességért", de én még JÓ (kívül-belül-mindenhogy) férfit 44 évesen egyedül nem nagyon láttam... Valami mindig felszínre kerül előbb vagy utóbb... Igazából ez már úgy 30-35-től kijelenthető.

ma 12:00
 7/14 anonim ***** válasza:
". A jövőben jobban ki fog jönni, pl. egy 55 éves nő vs. 69 éves férfi felállásban." Amitől bátran el lehet tekinteni a kapcsolatok átlag élettartama miatt. 40 se lesz a csaj és vége lesz 80%.
ma 12:30
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem.

Más lenne a 16-30

ma 13:18
 9/14 anonim ***** válasza:
Igen
ma 14:06
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem annyira
ma 14:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!