Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írnátok meg egy ilyen üzenetett?
Nyáron szakított velem a párom de hozzátette hogy szünet mert lehet később felkeresne 1 év mulva meg hogy ha ezt tul éli a kapcsolatunk akkor utána mindent átvészelünk.
De azt is mondta hogy nem látja a közös jövőnket meg még pár dolgot.
Mondta reméli tartjuk majd a kapcsolatott meg ha van kérdésem akkor írhatok neki vagy hívhatom...
Nah azóta csak akkor beszültünk ha én írtam rá megkérdezni hogy hogy van. Volt egyszer egy 2 honapos kihagyás mert tesom mondta ne írjak neki majd ö ír ha akar...
Tudni kell h egész nyaram szar volt ez miatt ágyból nem tudtam ki kellni fájt a szívem és a mellkasom. Jó esett volna ha legalább annyit rám ír hogy hogy vagyok főleg h nem volt mellettem senki nem voltak barátaim plusz anyám is bennem kereste a hibát nővérem meg gonoszkodott velem össze is vesztem vele azóta se beszélünk.
Lehet én rontottam el mert szakítás után amikor gyakorlaton volt rá írtam kérdésekkel megrohamozva és miattam rá esett a csavar a fejére akkor nagyon mérges volt rám. Akkor azt mondta mérgében h attól is elvettem a kedvét h válaszoljon nekem vagy h írhon. Kicsit később bocsánatott kértem tőle ekkor jött a 2 honapos kihagyás amit írtam fentebb. Nem rég rá írtam hogy van normálisan beszéltünk írta azt is hogy reméli hogy azért boldogan elvagyok stb.
De néha rám tör egy rossz érzés harag hogy könnyebb lett volna ha elém áll és nem szépít és kimondja h végleg vége lehet jobban kijőtt volna rajtam de nem maradt volna bennem mondani való se kérdések szerintem könnyebb lett volna. Főleg mert akkor tudom h akkor látjuk egymást utoljára mert akkor még azt hittem fogunk még találkozni és mivel azt mondta nyugodtan írhatok ugy voltam vele akkor majd később felteszem őket. És mivel nem tudtam feltenni őket igy csak emésztettek belülről. Arról nem is beszélve h mennyit képes egy fiura várni egy lány ha szereti.
Mivel multkor normálisan írt és írta h nincs harag ezért szeretném ezt az üzenetett valahogy megfogalmazni de ugy h ne legyen bántó mert nem akarok megint veszekedést se haraggal elválni. Néha bennem van hogy ugy le írnám neki ezt hátha megkönnyebülne a lelkem. Egyébként egy rendes fiu lehet csak azt hitte igy könnyebb lesz nekem mert ellőttem a volt barátnője űzenetben dobta 2 honap után. De értitek igy csak reményt hagyott bennem.
Szakítas előtti nap rám írt h holnap lejőn hozzám és h megadja a tiszteletett h élőben mondja el de ez kb ugyan olyan rossz szerintem. Főleg h a volt barátnője azért rá írt megkérdezni h hogy van rám ö egyszer se magától...
Ti rá írnátok volt párotokra 4 honappal szakítás után hogy ezt leírjátok neki? Aki azt írja hogy igen segítsen megfogalmazni kérem.
Ö volt az első barátom 1 évig voltunk együtt igy elég nehéz nekem.
Főleg h szoktam néha látni h bekövet lányokat instán akkor bele nyilal a szívembe. Ebből gondolom h ö már lezárta. Én is szeretném valahogy lezárni bár még szeretem.
( elnézést hogy igy írok de ezzel a teloval még nem tudok írni)
Ha írsz is neki, ne próbáld megmondani neki, hogy mit csináljon a jövőben, mert ahhoz semmi közöd. Ha mindenáron írni akarsz, akkor szerintem annyi elég, hogy NEKED könnyebb lett volna, ha egyből végleg lezárjátok, és nem hagy kiskapukat. Plusz leírhatod, hogy szeretnél is túllépni ezen, így innentől nem keresed, ő se keressen, és anyukájától is maximum elköszönsz.
Teljesen normális, hogy kell idő a feldolgozáshoz, és hogy az ilyen helyzetek megbolygatnak lelkileg. Majd ha tapasztalt leszel rájössz, hogy ilyenkor azt kell mondani, hogy nem, nem lesz legközelebb, nem tartjuk a kapcsolatot, nem szünetelünk, hanem szakítunk. Persze előfordul, hogy az ember kénytelen tartani a kapcsolatot munka, gyerek, baráti társaság... stb miatt, de az exszel beszélni akkor sem kötelező professzionális formán kívül máshogy. És igen, lehet jó viszonyban maradni, MIUTÁN MINDENKI feldolgozta a szakítást. De annak időt kell hagyni.
"ne próbáld megmondani neki, hogy mit csináljon a jövőben, mert ahhoz semmi közöd"
Nem is értem ezt a baromságot hogy mióta szajkózod. Ilyenkor magadból indulsz ki? Most komolyan ennek mi értelme? Úgyse tudja a kérdező irányítani hogy mit csináljon és mit ne csináljon. Akkor minek erre ilyen kínosan ügyelni hogy nehogy úgy tűnjön? Tökmindegy mit ír erről, nincsenek összenőve, különálló ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!