Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy írnátok meg egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy írnátok meg egy ilyen üzenetett?

Figyelt kérdés

Nyáron szakított velem a párom de hozzátette hogy szünet mert lehet később felkeresne 1 év mulva meg hogy ha ezt tul éli a kapcsolatunk akkor utána mindent átvészelünk.

De azt is mondta hogy nem látja a közös jövőnket meg még pár dolgot.

Mondta reméli tartjuk majd a kapcsolatott meg ha van kérdésem akkor írhatok neki vagy hívhatom...

Nah azóta csak akkor beszültünk ha én írtam rá megkérdezni hogy hogy van. Volt egyszer egy 2 honapos kihagyás mert tesom mondta ne írjak neki majd ö ír ha akar...

Tudni kell h egész nyaram szar volt ez miatt ágyból nem tudtam ki kellni fájt a szívem és a mellkasom. Jó esett volna ha legalább annyit rám ír hogy hogy vagyok főleg h nem volt mellettem senki nem voltak barátaim plusz anyám is bennem kereste a hibát nővérem meg gonoszkodott velem össze is vesztem vele azóta se beszélünk.

Lehet én rontottam el mert szakítás után amikor gyakorlaton volt rá írtam kérdésekkel megrohamozva és miattam rá esett a csavar a fejére akkor nagyon mérges volt rám. Akkor azt mondta mérgében h attól is elvettem a kedvét h válaszoljon nekem vagy h írhon. Kicsit később bocsánatott kértem tőle ekkor jött a 2 honapos kihagyás amit írtam fentebb. Nem rég rá írtam hogy van normálisan beszéltünk írta azt is hogy reméli hogy azért boldogan elvagyok stb.

De néha rám tör egy rossz érzés harag hogy könnyebb lett volna ha elém áll és nem szépít és kimondja h végleg vége lehet jobban kijőtt volna rajtam de nem maradt volna bennem mondani való se kérdések szerintem könnyebb lett volna. Főleg mert akkor tudom h akkor látjuk egymást utoljára mert akkor még azt hittem fogunk még találkozni és mivel azt mondta nyugodtan írhatok ugy voltam vele akkor majd később felteszem őket. És mivel nem tudtam feltenni őket igy csak emésztettek belülről. Arról nem is beszélve h mennyit képes egy fiura várni egy lány ha szereti.

Mivel multkor normálisan írt és írta h nincs harag ezért szeretném ezt az üzenetett valahogy megfogalmazni de ugy h ne legyen bántó mert nem akarok megint veszekedést se haraggal elválni. Néha bennem van hogy ugy le írnám neki ezt hátha megkönnyebülne a lelkem. Egyébként egy rendes fiu lehet csak azt hitte igy könnyebb lesz nekem mert ellőttem a volt barátnője űzenetben dobta 2 honap után. De értitek igy csak reményt hagyott bennem.

Szakítas előtti nap rám írt h holnap lejőn hozzám és h megadja a tiszteletett h élőben mondja el de ez kb ugyan olyan rossz szerintem. Főleg h a volt barátnője azért rá írt megkérdezni h hogy van rám ö egyszer se magától...

Ti rá írnátok volt párotokra 4 honappal szakítás után hogy ezt leírjátok neki? Aki azt írja hogy igen segítsen megfogalmazni kérem.

Ö volt az első barátom 1 évig voltunk együtt igy elég nehéz nekem.

Főleg h szoktam néha látni h bekövet lányokat instán akkor bele nyilal a szívembe. Ebből gondolom h ö már lezárta. Én is szeretném valahogy lezárni bár még szeretem.

( elnézést hogy igy írok de ezzel a teloval még nem tudok írni)

nov. 18. 16:54
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
38%

20

Én belérúgtam? Nem, az igazságot írtam le miszerint nem vele kell foglalkozni hanem inkább a családtagjaival akikre fúj! Az a fiú tesz rá magasról és ha ő még mindig nincs túl rajta azt csak magának köszönheti. Nekem is volt első kapcsolatom, első szerelmem, de ha vége lett akkor vége lett. Más ugyanígy áll hozzá mert van esze, tudja hogy exszel újrakezdeni nem érdemes. Különösen nem olyannal aki hazudott. Nem az a baja, hogy hol rontotta el ő hanem, hogy hogyan ossza ki. Mintha joga lenne hozzá. Sehol semmi önbecsülés és másokra sincs tekintettel annyira magával van elfoglalva. Hát ne haragudjon meg a világ, de ilyen önző, buta lányt nem tudok sajnálni. Inkább sajnálom az anyját és testvérét.

nov. 18. 19:16
 22/53 anonim ***** válasza:
66%
#21 Nem "önző és buta", csak fiatal és naiv. Persze te már tizenévesen is olyan okos és tudatos voltál, hogy soha nem követtél el hasonló hibákat.
nov. 18. 19:36
 23/53 anonim ***** válasza:
38%

22

Követtem el hibákat, nem írtam, hogy nem, de exszel én még sose kezdtem újra és ha szakítottunk egyáltalán egyikkel se tartottam a kapcsolatot mert nincs értelme. Csak hatráltat abban, hogy túl tudj rajta lépni. Egyébként önző és buta. Ez nem naivság mert rájött már, hogy kihasználta, hülyét csinált belőle és amiatt akar beolvasni neki! Másrészt ha ő vele törődik ahelyett, hogy a családi életét hozná helyre akkor igenis önző.

nov. 18. 19:42
 24/53 anonim ***** válasza:
58%
URISTEEEN emberek!!! Hol írta h vissza menne hozzá? csak mert én nem látom. A másik meg tuti ugyanaz a személy ír neked bunkó üzenetett. Gondolom volt már olyanban része egyik kapcsolatában ahol az ex felbukkant azt idegesíti ez a kérdés. Figyelj azt mondta szakításkor hogy rá írhatsz ha van kérdésed hát írj rá írd le neki még utoljára ha attól megkönnyebbülsz most azt nézd neked mitől lesz jobb ő már elmondta szakításkor mit akart most te jössz.Reméljük azért elgondolkodik rajta. Életem soránt 3 szakításon mentem keresztül abból 2-vel én szakítottam és mindegyiket normálisan letudtam zárni ez igy amit veled tett igazságtalan talan ha leírod neki kövi kapcsolatában már nem igy csinálja. Vagy ha még akkor komolyan is gondolta de később meggondolta volna magát leírhatta volna.
nov. 18. 19:55
 25/53 A kérdező kommentje:

23-as Honnan veszed h vannak családi gondjaim? Sulizok mellette elkeztem dolgozni adok haza de biztos leszarom a családom. Tök jó h igy bele látsz az életembe. En azt irtam anyukam eleg nyers amikor nyáron egésznap sírtam annyit mondott nekem meddig nyalogatom a sebeim? Meg kb ugy beszélt mintha én lennék a hibás. De azóta kiderült nőveremmel is ugyan ilyen volt ezért se anyummal beszeli meg tesom az ilyen dolgait hanem a barataival. Ezert se ertettem ha tudja hogy ilyen akkor miért nem segít nekem és miert piszkál amikor pontosan tudta min megyek keresztül.sajnos tiszta anyám sok szempontból nem csak szerintem más szerint is.

De ez nem azt jelenti h leszarom a családom. Csak fájt hogy nem álltak mellettem mikor kellett volna.

Tök jó hogy ennyiből megállapitottad hogy én egy naiv buta lány vagyok.

És nem tartani akarom a kapcsolatott az exemmel csak leírni neki az utolsó üzenetett.

nov. 18. 20:06
 26/53 anonim ***** válasza:
26%
#23 Tanulj már meg szöveget értelmezni könyörgöm. A kérdező nem "beolvasni" akar a srácnak, csak tisztázni a helyzetet, mert kételyek között hagyta a kis patkány. Nem ugyanaz a kettő.
nov. 18. 20:09
 27/53 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem meg jógod van írni ezt lezáratlanul hagyta.Érdekes h írtad h üzenetben dobták és ezek után azt hiszi h ez egy jó szakítás.De ha mondjuk akkor még komolyan is gondolta rád írhatott volna h bocs de eldöntöttem bár tény h élőbe kellett volna. Én tudom milyen szar mikor kérdések maradnak benned vagy h lett volna mondani valód még.Sajnos pár ember csak akkor tudja át érezni amin keresztül mész ha ők is keresztül mentek már rajta. Hátha ha rá írsz elgondolkodik h mégse igy kellett volna.
nov. 18. 20:12
 28/53 A kérdező kommentje:

24- köszönöm

Ezért szeretnék most írni neki amíg nincs más. Bár azt mondta amíg be nem fejezi a sulit nem akar barátnöt de nem bizom a véletlenre. Nem akarok bele zavarni ha lenne kapcsolata csak leírni ezt az üzit valahogy

nov. 18. 20:18
 29/53 anonim ***** válasza:
38%
Mekkora suttyók vannak itt, pl, 9-es, olyan suttyó tőle tanulhatnának a suttyók hogy legsuttyóbbakká váljanak. Bár látom tanulnak is.
nov. 18. 20:22
 30/53 anonim ***** válasza:
31%
Nem hiszem hogy Dunába veti magát a gyerek hogy kap egy levelet. Na és, akkor mi van? Mert a gyakoris néhány megmondó rongyozó hülye troll szerint ez ciki? És ha a srác szerint ciki, akkor mi van? Ha a levélben olyan lesz ami igaz, és jogos, akkor nyugodtan le lehet írni utólag, nyilván olyan csicskákhoz vannak szokva sokan akik ilyenkor bekussolnak és elkullognak, de vannak még őszinte emberek is akik a gondolataikat ilyenkor átadják, és nem a közvéleménynek nyalnak. Senkinek se árt vele, max néhány ilyen véglény csámcsog rajta hogy ettől majd rongy lesz. De ez ilyen emberektől szinte dicséret.
nov. 18. 20:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!