Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy írnátok meg egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy írnátok meg egy ilyen üzenetett?

Figyelt kérdés

Nyáron szakított velem a párom de hozzátette hogy szünet mert lehet később felkeresne 1 év mulva meg hogy ha ezt tul éli a kapcsolatunk akkor utána mindent átvészelünk.

De azt is mondta hogy nem látja a közös jövőnket meg még pár dolgot.

Mondta reméli tartjuk majd a kapcsolatott meg ha van kérdésem akkor írhatok neki vagy hívhatom...

Nah azóta csak akkor beszültünk ha én írtam rá megkérdezni hogy hogy van. Volt egyszer egy 2 honapos kihagyás mert tesom mondta ne írjak neki majd ö ír ha akar...

Tudni kell h egész nyaram szar volt ez miatt ágyból nem tudtam ki kellni fájt a szívem és a mellkasom. Jó esett volna ha legalább annyit rám ír hogy hogy vagyok főleg h nem volt mellettem senki nem voltak barátaim plusz anyám is bennem kereste a hibát nővérem meg gonoszkodott velem össze is vesztem vele azóta se beszélünk.

Lehet én rontottam el mert szakítás után amikor gyakorlaton volt rá írtam kérdésekkel megrohamozva és miattam rá esett a csavar a fejére akkor nagyon mérges volt rám. Akkor azt mondta mérgében h attól is elvettem a kedvét h válaszoljon nekem vagy h írhon. Kicsit később bocsánatott kértem tőle ekkor jött a 2 honapos kihagyás amit írtam fentebb. Nem rég rá írtam hogy van normálisan beszéltünk írta azt is hogy reméli hogy azért boldogan elvagyok stb.

De néha rám tör egy rossz érzés harag hogy könnyebb lett volna ha elém áll és nem szépít és kimondja h végleg vége lehet jobban kijőtt volna rajtam de nem maradt volna bennem mondani való se kérdések szerintem könnyebb lett volna. Főleg mert akkor tudom h akkor látjuk egymást utoljára mert akkor még azt hittem fogunk még találkozni és mivel azt mondta nyugodtan írhatok ugy voltam vele akkor majd később felteszem őket. És mivel nem tudtam feltenni őket igy csak emésztettek belülről. Arról nem is beszélve h mennyit képes egy fiura várni egy lány ha szereti.

Mivel multkor normálisan írt és írta h nincs harag ezért szeretném ezt az üzenetett valahogy megfogalmazni de ugy h ne legyen bántó mert nem akarok megint veszekedést se haraggal elválni. Néha bennem van hogy ugy le írnám neki ezt hátha megkönnyebülne a lelkem. Egyébként egy rendes fiu lehet csak azt hitte igy könnyebb lesz nekem mert ellőttem a volt barátnője űzenetben dobta 2 honap után. De értitek igy csak reményt hagyott bennem.

Szakítas előtti nap rám írt h holnap lejőn hozzám és h megadja a tiszteletett h élőben mondja el de ez kb ugyan olyan rossz szerintem. Főleg h a volt barátnője azért rá írt megkérdezni h hogy van rám ö egyszer se magától...

Ti rá írnátok volt párotokra 4 honappal szakítás után hogy ezt leírjátok neki? Aki azt írja hogy igen segítsen megfogalmazni kérem.

Ö volt az első barátom 1 évig voltunk együtt igy elég nehéz nekem.

Főleg h szoktam néha látni h bekövet lányokat instán akkor bele nyilal a szívembe. Ebből gondolom h ö már lezárta. Én is szeretném valahogy lezárni bár még szeretem.

( elnézést hogy igy írok de ezzel a teloval még nem tudok írni)

nov. 18. 16:54
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
Igen meg olyanokat mondott talán szeptemberben ujra kezhetnénk meg hogy látrá esélyt hogy ujra kezdjük. Miután elbucsuztunk megköszönte az 1 évet én erra annyit mondtam köszönöm bár kevés volt erre egyből majd lehet lesz folytatás meg stb ja meg hogy találkozhatunk is ha szeretnék. igen szerintem ez hitegetés amikor haza mentem apum kérdezte hogy mi történt elmondtam neki ö egyből azt mondta ez hitegetés csak gyávo volt kimondani én nem mondtam rá akkor még semmit de most már látom hogy igaza volt.
nov. 18. 23:10
 42/53 anonim ***** válasza:
0%

Nem hitegetett hanem azt hitte, hogy TALÁN újrakezdhetitek mert biztosan össze volt zavarodva. De amióta külön vagytok TE VAGY AZ AKI TEPER és TE VAGY AZ AKI MÉREGTŐL nem látja mi a valóság.

Lefektetett, mondta, hogy szeret? NEM! VÁLASZOLT amikor kérdezted, DE SOHA NEM ÍRT RÁD, sőt mondta, hogy NINCS TÖBBÉ KEDVE VÁLASZOLNI NEKED és mégis TE ÍRTÁL RÁ ISMÉT!

NEM TEHET RÓLA, HOGY NEM FOGTAD MÉG MOST SE FEL, hogy SZÁNALOMBÓL írt neked vissza!

Járasd le magad, hibáztasd őt. Meglátod, hogy kár a gőzért mert önkritikád nincs, NEM LÁTOD BE, HOGY TE vagy a HIBÁS!

Nem a szerelemre meg ő rá kéne fogni hanem belátni, hogy nem vagy ártatlan.

Tudom nem fogod és valószínűleg a következő kapcsolatodban se ha hibázol, de remélem majd egyszer felnőtt módjára fogsz gondolkodni.

Fogalmazd meg mennyire "kihasznált" és te ártatlan bárányka vagy. Nemhiába dobott ki téged és nemhiába nem akarja veled újra kezdeni. Maradjunk ennyiben. További "jó" szenvedést! 😀

nov. 18. 23:20
 43/53 A kérdező kommentje:

Nem írtam hogy én nem hibáztam. Én arról beszélek hogy nem kellett volna szépitenie elém állni és megmondani bocs de kiszerettem belőled. Azt se írtam h kihasznált

És nem zaklattam nem írogattam egy kezemen megtudom számolni hányszor beszéltünk azóta.

nov. 18. 23:27
 44/53 anonim ***** válasza:
74%

Mire vársz? Kaptál olyan válaszokat, hogy írj neki, öntsd ki a lelked.

Tapsot szeretnél hozzá?

👏👏👏

Na tessék: Hajrá!

(Nem mások válaszait kéne lekopizni hanem tényleg kiönteni a lelkecskéd ha attól jobban éreznéd magad. Tőled jobban senki nem tudja mit érzel. Ne légy ügyetlen, se lusta levelet összehozni ha itt lemondani le tudod oldalakon keresztül!)

nov. 18. 23:30
 45/53 A kérdező kommentje:

A volt barátnöjéhez 3 órat utazot le utána az állomason akart vele szakítani de megegyeztek abban hogy még át gondoldolja de később pár napja rá szakított vele üziben.

Nekem az fáj hogy én ezt végig hallgattam hogy milyen szemét volt a csaj hogy ezt tette vele de ha bele gondolok hasonloan szakított velem is mint ahogy vele tették

nov. 18. 23:31
 46/53 anonim ***** válasza:
25%
Az az 42-es köss bele a kérdezőbe én nem értem az ilyenek ott ülnek a gép előtt egy ilyen kétségbe esett kérdésre várva hogy aztán még ők is bele rugjanak? Ettől ti jobban alszotok? Amugy meg honnan veszed hogy ö rontotta el? Egy kapcsolatot 2 ember tud elrontani. Szerintem tök normális kérdést tett fel ha valakit idegesít e kérdése ki írása akkor meg minek válaszol? Végig olvastam miket írtatok neki hát baszki csak néztem nagy szemekkel azt pont az ilyenekről tudom elképzelni hogy ilyeneket csinálnak vagy ha igy szakítanának velük ők is ugyan ugy igazságtalannak éreznék. Kérdező ugy is csinálhatod hogy először az anyjával beszélsz erről megkéréd hogy adja át a mondani valód a fiának.
nov. 19. 00:00
 47/53 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem szegény 42-es sokkos állapotban van mert szakított a barátnőjével/pasijával, és ő még rá merészelt írni 10-szer vagy mittudomén mennyiszer. Kikészült szegény. Szerintem hívd fel és mondd meg neki hogy megbántott és vérig sértett azzal hogy egyszer csak írt, neked, aki magasabb kasztban vagy és egyáltalán hogy mert a nevedre nézni, és ne itt használd a piszkos fantáziád hogy pontosan mi hogy zajlott a kérdezőéknél. Biztos jobban megkönnyebbülsz mint attól hogy itt már a nyolcvanadik hozzászólást írod.
nov. 19. 00:10
 48/53 anonim ***** válasza:
60%

"Nekem az fáj hogy én ezt végig hallgattam hogy milyen szemét volt a csaj hogy ezt tette vele de ha bele gondolok hasonloan szakított velem is mint ahogy vele tették"

Igen de ezt ne írd bele mert ez mindegy. Őneki ez csak jó ha emiatt téged meg tudott bántani, hogy valakin levezette a saját dühét az exe miatt, csak ő mocskos módszert választott, te meg kommunikálnál. Nekem ez jobb tetszik hogy te nyíltan beszélsz, és az sem szégyen hogy haragszol az ő módszere miatt, de a lényeg hogy röviden írd le és ne fogadd vissza mert ez szemét húzás volt tőle. Nem fog megjavulni. Azt írd le hogy minek hitegetett, akart még valamit vagy miért nem tudta kimondani hogy vége.

nov. 19. 00:16
 49/53 anonim ***** válasza:
20%
Kérdező, itt van egy válaszoló, aki kb a válaszok felét írta, és tök támadó meg rosszindulatú. Nem tudom, mi a baja, nagyon rákattant a kérdésre. Szerintem engedd el a füled mellett, kaptál normális válaszokat is.
nov. 19. 03:36
 50/53 anonim ***** válasza:
74%

Éjjel jöttek szidni hárman a 42-est, kattantnak nevezni, de míg itt volt semmit se mertek rá írni. Kérdező azt csinálsz amit akarsz, de én is amondó vagyok, hogy teljesen fölöslegesen akarsz neki írni. Egyáltalán nem úgy tűnik, hogy te az exednek valamit is számítanál, lehet el se olvassa hanem csak tiltja az üzeneted. Azzal többet érnél ha magadnak írnád le mint egy naplóba.

Természetesen ha te kötöd az ebet a karóhoz, szerinted majd nem lenne negatív következménye rád nézve akkor küldd el neki ezt a kérdésed is. Legalább látja a három muskétás zakanttot akik még éjfél után is levél írásra beszéltek rá.

nov. 19. 07:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!