Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy írnátok meg egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy írnátok meg egy ilyen üzenetett?

Figyelt kérdés

Nyáron szakított velem a párom de hozzátette hogy szünet mert lehet később felkeresne 1 év mulva meg hogy ha ezt tul éli a kapcsolatunk akkor utána mindent átvészelünk.

De azt is mondta hogy nem látja a közös jövőnket meg még pár dolgot.

Mondta reméli tartjuk majd a kapcsolatott meg ha van kérdésem akkor írhatok neki vagy hívhatom...

Nah azóta csak akkor beszültünk ha én írtam rá megkérdezni hogy hogy van. Volt egyszer egy 2 honapos kihagyás mert tesom mondta ne írjak neki majd ö ír ha akar...

Tudni kell h egész nyaram szar volt ez miatt ágyból nem tudtam ki kellni fájt a szívem és a mellkasom. Jó esett volna ha legalább annyit rám ír hogy hogy vagyok főleg h nem volt mellettem senki nem voltak barátaim plusz anyám is bennem kereste a hibát nővérem meg gonoszkodott velem össze is vesztem vele azóta se beszélünk.

Lehet én rontottam el mert szakítás után amikor gyakorlaton volt rá írtam kérdésekkel megrohamozva és miattam rá esett a csavar a fejére akkor nagyon mérges volt rám. Akkor azt mondta mérgében h attól is elvettem a kedvét h válaszoljon nekem vagy h írhon. Kicsit később bocsánatott kértem tőle ekkor jött a 2 honapos kihagyás amit írtam fentebb. Nem rég rá írtam hogy van normálisan beszéltünk írta azt is hogy reméli hogy azért boldogan elvagyok stb.

De néha rám tör egy rossz érzés harag hogy könnyebb lett volna ha elém áll és nem szépít és kimondja h végleg vége lehet jobban kijőtt volna rajtam de nem maradt volna bennem mondani való se kérdések szerintem könnyebb lett volna. Főleg mert akkor tudom h akkor látjuk egymást utoljára mert akkor még azt hittem fogunk még találkozni és mivel azt mondta nyugodtan írhatok ugy voltam vele akkor majd később felteszem őket. És mivel nem tudtam feltenni őket igy csak emésztettek belülről. Arról nem is beszélve h mennyit képes egy fiura várni egy lány ha szereti.

Mivel multkor normálisan írt és írta h nincs harag ezért szeretném ezt az üzenetett valahogy megfogalmazni de ugy h ne legyen bántó mert nem akarok megint veszekedést se haraggal elválni. Néha bennem van hogy ugy le írnám neki ezt hátha megkönnyebülne a lelkem. Egyébként egy rendes fiu lehet csak azt hitte igy könnyebb lesz nekem mert ellőttem a volt barátnője űzenetben dobta 2 honap után. De értitek igy csak reményt hagyott bennem.

Szakítas előtti nap rám írt h holnap lejőn hozzám és h megadja a tiszteletett h élőben mondja el de ez kb ugyan olyan rossz szerintem. Főleg h a volt barátnője azért rá írt megkérdezni h hogy van rám ö egyszer se magától...

Ti rá írnátok volt párotokra 4 honappal szakítás után hogy ezt leírjátok neki? Aki azt írja hogy igen segítsen megfogalmazni kérem.

Ö volt az első barátom 1 évig voltunk együtt igy elég nehéz nekem.

Főleg h szoktam néha látni h bekövet lányokat instán akkor bele nyilal a szívembe. Ebből gondolom h ö már lezárta. Én is szeretném valahogy lezárni bár még szeretem.

( elnézést hogy igy írok de ezzel a teloval még nem tudok írni)

nov. 18. 16:54
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:

De nem erről van szó. Nem akarom vissza fogadni!!

Félre értettétek az űzenetem én csak le akarom írni neki hogy nem igy kellett volna szakítani. Mert ö azt hiszi h milyen jól csinálta pedig pont h ettől még nehezebb volt az egész. Ezért szeretném ezt leírni kicsit megkönnyebűlne a lelkem. Mielőtt össze jöttünk volna szidta az exét h milyen volt h üzenetben dobta de kb ugyan olyan ha ugy szakít h végig hitegeti a másikat. Szakítaskor még mondta h is meg adja a tiszteletett h élőben szakít velem... ja meg elköszönéskor köszönöm ezt az 1 évet erre annyit mondta hát kevés volt erre ö egyből lehet még folytatjuk értétik mit akarok ezzel mondani? Szerintem megérdemeltem volna ha elém áll és ki mondja bocs de vége kiszerettem belőled. Sokkal könnyebb lett.

Én csak azt írnám üzenetben bár nincs hozzá sok közöm de ha oda jutnának az uj kapcsolatban h szakítani szeretne a barátnőjével ne hitegesse.

Mert nekem is azt mondta nyugodtan feltehetem a kérdéseim neki én ezt el is hittem utána meg semmi? Meg h még találkozhatunk. Aha...

Inkább állt volna elém és utoljára akkor felteszem a kérdéseim a mondani valom és kész vége. Mert igy csak bennem maradtak

nov. 18. 17:41
 12/53 anonim ***** válasza:
49%
De te ne írj neki semmit se. Semmi közöd hozzá. Az anyjával is minek beszélgetsz? Az anyja nem nevelte meg majd szerinted most fogja? Hol élsz te? Téged hogy nevelt anyád ha te fújsz rá és a testvéredre egy csipkelődés miatt, de az exnek akarsz leckét adni? Ki vagy te? Helyében esküszöm feljelentést tennék ellened, hogy állandóan zaklatsz.
nov. 18. 17:46
 13/53 anonim ***** válasza:
65%
Hát akkor írd meg, ha ettől megkönnyebbülsz. De lehet hogy utólag meg fogod bánni, mikor már tisztábban látsz. Nekem.is volt ilyen, hogy valaki hitegetve szakított, és én sem tudtam lelkileg elengedni. Nekem is kellett hogy még beszéljünk, és mondja ki egyértelműen. Akkor el tudtam engedni azonnalm
nov. 18. 17:46
 14/53 anonim ***** válasza:
66%
Az a te személyes problémád, hogy TÉGED LEHET HITEGETNI! Más lány letiltotta volna. Ne akarj Istent játszani amikor a saját hibádból kerültél oda ahol vagy.
nov. 18. 17:47
 15/53 A kérdező kommentje:

Sose írtam az anyjának egyszer se szakítás után épp az hogy ö írt rám.

Az exem mondta szakítás után hogy az anyja üzeni h fel fog keresni ez igy is lett. Akkor most én jelentsem fel az anyját hogy érdeklődik írántam?😅

nov. 18. 17:49
 16/53 anonim ***** válasza:
79%
Röhögjél csak most nyugodtan, tudom, hogy amúgy nem vagy boldog. Egyáltalán egyikkel se kéne tartani a kapcsolatot. A múltban kellene, hogy legyenek. Te saját magad mentél a pofonokért és nincs jogod se neki, se az anyjának megmondani hogyan viselkedjen mással a jövőben. Tegyük hozzá hogyha valamit érni fog neki a következő exe akkor normálisan lezárja és nem hülyére szedi mint téged. Nem értél még neki annyit se, hogy őszinte legyen. Előszedne rosszabb időkre, értsd ha nem lenne más lány akkor jó lennél te is és te ilyen fiú miatt vagy szomorú. Ilyenek akarsz te magyarázni. Biztos, hogy nem fogok benne segíteni és remélem más se fog. Nagylány vagy már, fogalmazd meg saját magad. :)))
nov. 18. 17:57
 17/53 A kérdező kommentje:

Köszönöm bár nem tudom ha ennyire idegesítelek miért írtál a kérdesemhez.

Utoljára nyáron beszéltem az anyjaval mikor felkeresett én nem írtam neki most ö írt rám. Kérte hogy meséljek ha van időm mi történt velem azóta. De igen biztos zaklatom.

Ha bármelyiküket zaklattam volna már rég letíltottak volna.

És nem nevettelek ki🤷🏻‍♀️

13-as köszönöm ez volt az első válasz ahol nem szídtak.

Örülök h megkönnyebültél utána, remélem én is megfogok ha leírom amit szeretnék meg utoljára neki.

Viszont hogy érted azt h utolag lehet megfogom bánni? Nem azt írtad hogy te is megkönnyebültél tőle?

nov. 18. 18:21
 18/53 anonim ***** válasza:
78%
Ugyan hogyan érti? Úgy érti, hogy neked lesz kínos, hogy beleokoskodtál hogyan viselkedjen más lányokkal mert semmi jogod hozzá. Amúgyis mit akarsz rá fogni amikor te nem tudsz tudsz róla annak ellenére leszakadni, hogy behazudott neked egy időpontot, hogy talán újból kezdi veled? Majd az segíteni fog, hogy beolvasol neki (aszertívan)? Kiröhög ő téged, vagy megmondja a magáét, hogy magadnak csináltad elvégre semmi önbecsülésed nincs. Jobb lesz utána? Nem lesz, kínosabb és fájdalmasabb lesz mintha végre letiltanád szó nélkül és azon lennél, hogy elengedd.
nov. 18. 18:29
 19/53 anonim ***** válasza:
76%

Elnézést, hogy nyers leszek, de mi a f@sznak pancsolsz a saját nyomorodban?

Kit érdekel, mit csinál a későbbi kapcsolataiban!

Azzal teszel magaddal a legjobbat, ha nem foglalkozol vele!

nov. 18. 18:52
 20/53 anonim ***** válasza:
60%

Nézd én nem akarok "beléd rúgni" plusszban, mert elhiszem, hogy ez neked most nehéz. Elsősorban ő volt neked az első, nyilván ragaszkodsz hozzá és most még azt gondolod, hogy "soha többé nem leszel szerelmes", de hidd el, leszel.

Abba gondolj bele, hogy ha ő tényleg szeretett, akkor miért nem tisztelt meg annyival, hogy rendesen zárjátok le a dolgot? Ehelyett hitegetett és kétségek közt hagyott. Ez a srác nem, hogy nem "rendes", ahogy írtad, hanem egy igazi görény. Ezt tudatosítsd magadban. Persze "maradjatok kapcsolatban", hogy legyen egy biztos pontja, akihez visszamehet, ha éppen nem talál mást.

Tiltsd le mindenhol és töröld mindenhonnan. Tudom, hogy eleinte nehéz lesz, de idővel már magadon fogsz nevetni, hogy miért akartál teperni egy ilyen sheggfejért. Aztán közben próbálj ismerkedni, mikor készenállsz rá.

nov. 18. 19:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!