Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írnátok meg egy ilyen üzenetett?
Nyáron szakított velem a párom de hozzátette hogy szünet mert lehet később felkeresne 1 év mulva meg hogy ha ezt tul éli a kapcsolatunk akkor utána mindent átvészelünk.
De azt is mondta hogy nem látja a közös jövőnket meg még pár dolgot.
Mondta reméli tartjuk majd a kapcsolatott meg ha van kérdésem akkor írhatok neki vagy hívhatom...
Nah azóta csak akkor beszültünk ha én írtam rá megkérdezni hogy hogy van. Volt egyszer egy 2 honapos kihagyás mert tesom mondta ne írjak neki majd ö ír ha akar...
Tudni kell h egész nyaram szar volt ez miatt ágyból nem tudtam ki kellni fájt a szívem és a mellkasom. Jó esett volna ha legalább annyit rám ír hogy hogy vagyok főleg h nem volt mellettem senki nem voltak barátaim plusz anyám is bennem kereste a hibát nővérem meg gonoszkodott velem össze is vesztem vele azóta se beszélünk.
Lehet én rontottam el mert szakítás után amikor gyakorlaton volt rá írtam kérdésekkel megrohamozva és miattam rá esett a csavar a fejére akkor nagyon mérges volt rám. Akkor azt mondta mérgében h attól is elvettem a kedvét h válaszoljon nekem vagy h írhon. Kicsit később bocsánatott kértem tőle ekkor jött a 2 honapos kihagyás amit írtam fentebb. Nem rég rá írtam hogy van normálisan beszéltünk írta azt is hogy reméli hogy azért boldogan elvagyok stb.
De néha rám tör egy rossz érzés harag hogy könnyebb lett volna ha elém áll és nem szépít és kimondja h végleg vége lehet jobban kijőtt volna rajtam de nem maradt volna bennem mondani való se kérdések szerintem könnyebb lett volna. Főleg mert akkor tudom h akkor látjuk egymást utoljára mert akkor még azt hittem fogunk még találkozni és mivel azt mondta nyugodtan írhatok ugy voltam vele akkor majd később felteszem őket. És mivel nem tudtam feltenni őket igy csak emésztettek belülről. Arról nem is beszélve h mennyit képes egy fiura várni egy lány ha szereti.
Mivel multkor normálisan írt és írta h nincs harag ezért szeretném ezt az üzenetett valahogy megfogalmazni de ugy h ne legyen bántó mert nem akarok megint veszekedést se haraggal elválni. Néha bennem van hogy ugy le írnám neki ezt hátha megkönnyebülne a lelkem. Egyébként egy rendes fiu lehet csak azt hitte igy könnyebb lesz nekem mert ellőttem a volt barátnője űzenetben dobta 2 honap után. De értitek igy csak reményt hagyott bennem.
Szakítas előtti nap rám írt h holnap lejőn hozzám és h megadja a tiszteletett h élőben mondja el de ez kb ugyan olyan rossz szerintem. Főleg h a volt barátnője azért rá írt megkérdezni h hogy van rám ö egyszer se magától...
Ti rá írnátok volt párotokra 4 honappal szakítás után hogy ezt leírjátok neki? Aki azt írja hogy igen segítsen megfogalmazni kérem.
Ö volt az első barátom 1 évig voltunk együtt igy elég nehéz nekem.
Főleg h szoktam néha látni h bekövet lányokat instán akkor bele nyilal a szívembe. Ebből gondolom h ö már lezárta. Én is szeretném valahogy lezárni bár még szeretem.
( elnézést hogy igy írok de ezzel a teloval még nem tudok írni)
13as vagyok. Azért gondolom, hogy esetleg megbánhatod, mert ha már tisztán látsz, akkor rájössz, hogy nem érdemelte meg, hogy lássa a fájdalmadat, meg egyáltalán, hogy ennyire fájjon. Mert nyilván megalázó valamiyen szinten egy ilyen helyzet.
Én örülök, hogy annak idején ezt megléptem, mert egyszerűen nem haladt tivább az életem, amíg le nem tudtam zárni. És miért nem tudtam lezárni, mert tartotta bennem a reményt az illető. De utólag láttam be, hogy csak morzsákkal tartotta bennem a reményt. A mai fejemmel ezt már látnám, és többre tartanám magam, mint hogy reménykedjek meg tartsam vele a kapcsolatot időszakosan. Rögtön hagyni kellett volna, de a szakítás kb felért egy fél szerelmi vallomással ( nyilván manipulált csak akkor ezt nem fogtam föl), én meg bedőltem, hogy jaj nem most jött el a mi időnk, de majd a jövőben.
Ma mar kinevetném ha valaki így viselkedne velem, vagy elküldeném melegebb éghajlatra, hogy hülyítse a nénikéjét.
Nem erted basszus, hogy tudja, hogy bunko volt csak NEM ERDEKLI??? Nem erdekli, mert nem voltal neki olyan fontos, hogy erdekeljen.
Hiaba mondod neki, ugyanugy nem fog bocsanatot kerni vagy nem is tudom, igazabol mire szamitasz. NEM ERDEKLI!!!
Értetlen. Leírták neki és ő akkor se akarja felfogni. Na hát akkor írjon. Majd elküldi tudjuk hová aztán sírhat, hogy megint "megalázták" pedig önmagát fogja.
Nekem nem fáj és nem is fog. A kérdezőnek fog. Attól, hogy megírja neki mit érez, gondol attól még nem fogja tudni elengedni. Ez nem így működik. Maximum abba a hitbe ringatja magát. Az anyját terhelni vele meg egyáltalán nem kéne. De hát tegye meg. Majd meglátja, hogy nem fog rajta segíteni. "Hitegetni" pedig csak azt lehet aki engedi.
"Nah azóta csak akkor beszültünk ha én írtam rá megkérdezni hogy hogy van."
Ezek után miért nem lehet leszűrni, hogy mint partner jövőt nézve NEM ÉRDEKLI?
"De azt is mondta hogy nem látja a közös jövőnket"
A fiú nem igazán hitegette a valóságban.
"Főleg mert akkor tudom h akkor látjuk egymást utoljára mert akkor még azt hittem fogunk még találkozni és mivel azt mondta nyugodtan írhatok ugy voltam vele akkor majd később felteszem őket. És mivel nem tudtam feltenni őket igy csak emésztettek belülről."
Tehát mert nem tette fel a kérdéseit most ki akarja magából adni.
"Egyébként egy rendes fiu lehet csak azt hitte igy könnyebb lesz nekem mert ellőttem a volt barátnője űzenetben dobta 2 honap után. De értitek igy csak reményt hagyott bennem."
Mivel amikor magától nem kereste és annyit kérdezett hogy van mivel tudta, hogy nincsenek barátai a kérdezőnek?
A fiú nem lehet tapasztalatlan, naiv csak a kérdező?
A kérdező nyugodtan lelkiismeretfurdalást okozhat neki hogy ő jobban érezze magát?
Az így tök rendben van?
Nagyon szeretheti a kérdező tényleg, ja mégse.
És az anyját vonja bele, ne felejtsd ki! Annyit mondott neki hogyha átvészelik a "szünetet" akkor LEHET újból együtt lesznek. A "szünet" egyenlő a szakítással. Ez történt a nyáron. Már december lesz lassan. DE hozzátette, hogy nem hiszi, hogy működőképes lenne az egész hiszen nem volt az. Ráadásul azt is mondta hogyha akar a kérdező írni neki akkor írjon ő válaszolni fog:
"Mondta reméli tartjuk majd a kapcsolatott meg ha van kérdésem akkor írhatok neki vagy hívhatom...Lehet én rontottam el mert szakítás után amikor gyakorlaton volt rá írtam kérdésekkel megrohamozva és miattam rá esett a csavar a fejére akkor nagyon mérges volt rám. Akkor azt mondta mérgében h attól is elvettem a kedvét h válaszoljon nekem vagy h írhon. Kicsit később bocsánatott kértem tőle ekkor jött a 2 honapos kihagyás amit írtam fentebb. Nem rég rá írtam hogy van normálisan beszéltünk írta azt is hogy reméli hogy azért boldogan elvagyok stb."
A két hónapos kihagyás után sem kereste fel, a kérdező írt rá megint és annyival letudta, hogy reméli jól van mivel tudja, hogy magányos.
Ebből az jön le, hogy mint partner kapcsolatra NEM ÉRDEKLI!
Erre fel kiakadni, hogy őt "hitegette" holott nem tette tiszta ökörség.
Adjon neki kéretlen tanácsot hogyan is kéne szakítani nyugodtan.
DE A KÉRDEZŐ VÁRT RÁ, A KÉRDEZŐ IS LEZÁRHATTA VOLNA!
Ha azt mondta volna végig a "szünet" alatt, hogy szereti, meglátja eltelik az az egy év hamar, alig várja, hogy együtt legyenek, vagy még szexeltek is volna mellé az tényleg hitegetés lett volna. Azonban jóformán egyoldalú beszélgetésekben vett részt a kérdező és a fiú egyedül azért válaszolt mert SAJNÁLJA!
De tessék megfogalmazni, hogy milyen köcsög mert ígérgetett neki fűt-fát nyugodtan. Én tényleg nem bánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!