Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen üzenetet írnátok a barátotoknak aminek biztos örülne minden pasi ha hallaná?
Én nagyon örülnék neki, ha a lány aki tetszik valami ilyet írna:
"szeretlek", "fontos vagy nekem", Elalvás előtt mindig rád gondolok" meg hasonlók..
Ha elég régóta vagytok már együtt, akkor bármilyen szexuális tartalmú üzenet :-)
Ha még friss a kapcsolat, akkor inkább valamilyen aranyos szöveg, úgy mint "hiányzol", "úgy hozzád bújnék" stb., egy friss szerelmesnek ez mind jól fog esni :-)
"Egész nap furcsa volt , hiányzott valami...már reggel mikor felkeltel éreztem ,hogy hiányzik mellőlem valaki ...aztán mikor hazaértem szintén ez az érzés fogott el ... és most este elalvás előtt.... , de rájöttem mi a hiányzó láncszem: TE! minden percben a csókodra szomjazok ,és az ölelésedre vágyom."
én valami hasonlót írtam annó a barátomnak , és nagyon örült neki ,még aznap este áttjött és ott aludt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!