Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok nektek inkább a feminin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek inkább a feminin tipusú,vagy a maszkulin tipusú férfiak jönnek be jobban?

Figyelt kérdés
Nem annyira a külső megjelenésre gondolok, hanem a belső tulajdonságokra.
nov. 13. 22:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%

#10 de szuper, én is ilyet pasit szeretnék...

Sajnos sok nő megszívja a hisztis, aggresszív, indulatkezelési problémákkal küzdő, vagy éppen faarcú, közönyös, önmagát kifejezni képtelen pasikkal. De ilyen jellemek a nők között is vannak, pont azért, mert ez nem nem kérdése.

nov. 14. 08:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem mindkettőből legyen benne, szóval legyen képes a gyengédségre, a szeretetre, az érzelemre, hogy a kényes témákat is megbeszélhessük.

És ne az az érzelemmentes macsó ember legyen, akit nem érdekel semmi, nem figyel a nőre és veri az asztalt hogy nincs kész a vacsora.

Ne legyen agresszív, hanem nyitott a megoldásokra.

nov. 14. 08:25
 13/16 anonim ***** válasza:
54%

“Hát persze, majd a férfiak 90% direkt felveszi a kis köténykéjét, nekiáll cukros fánkokat sütikézni, meg rózsaszín pöttyös lányregényeket olvasgatni.”

Jól hangzik. :))

Akinek ezek közül bármelyik derogál, az bizonytalan a férfiasságában.

Érdekes, én olajfoltos ruhában, vagy épp szerelés közben is a nőnek érzem magam, és abszolút nem derogál megnézni egy focimeccset vagy egy forma1 versenyt. (Habár az utóbbit unalmasnak tartom.)

Én nem leszek attól kevésbé nő, hogy összeszerelek egy bútort vagy kicserélek egy alkatrészt a laptopomban. Javaslom, a férfiak is növesszenek maguknak némi önbizalmat. :D

nov. 14. 09:24
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha körbekérdezünk, hogy mi az a tulajdonság ami igazán férfiassá tesz egy férfit és nőiessé tesz egy nőt, az szokott többek között kijönni, hogy

-A férfi legyen határozott, magabiztos

-A nő legyen.. határozott és magabiztos.... na... mi? Akkor ez most férfi vag ynői tulajodnság?:D

Ugyanígy

Ha beszél az érzéseiről az olyan férfias... meg nőies...

Ha szép a keze...

Ha talpraesett..

Ha szenvedélyes..

Ha van humorérzéke..

A végén még kiderül, hogy nemtől függetlenül ezek a tulajdonságok önmagukban szexik:D

nov. 14. 12:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem hiszek ilyen tulajdonságokban.
nov. 14. 12:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha skálán nézzük, én azt mondanám, hogy maszkulinitás felő hajló középvonalas személyiség és viselkedés. Egyik irányban sem szélsőséges, sőt az ilyen toxic mascunility viselkedést ki nem állhatom (amikor vki elkezdi, hogy akkor nem lehet egy férfi férfias, ha nem szereti a focit meg nem akar minden nőt megdugni, akivel valaha találkozott), de vonzó egy számomra férfiasabb, határozott kiállás, határozott döntési képesség, önállóság.
nov. 18. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!