Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszkulinabb nők,ti,hogy vagytok ezzel,milyen érzéseket vált ki belőletek?
Figyelt kérdés
Ha egy férfi gyengéden viselkedik veletek,nőiesen hozzátok bújik,vagy mint egy kisgyerek,úgy ölelget.
Maszkulin nő alatt külsőre sportosabb,belsőre határozottabbat értek.
aug. 8. 20:33
1/6 anonim válasza:
Eddig csak a jelenlegi párom tudta belőlem kihozni azt, hogy ez tetszen és tűrjem. Ő kicsit nőies, határozatlan, igényli, hogy mindenben döntsek és ezt szereti is (mikor hova menjünk, mit csináljunk stb.). Szeretem, hogy aranyos, reggel csinál kávét, bekuckózik mellém. Teszre is olyan szép, törékeny alkat, finom izületekkel, mellette én nagynak tűnök, de ez nem zavar. Nyilvánosan annyira nem csinálja, mert zavarban van, otthon meg így jó. Viszonzom persze, megsimogatom, néha odabújok hozzá, de azért ha calamit meg kell szerelni, azt bízza ide.
2/6 A kérdező kommentje:
1-es
Ha egyéb tekintetben határozottabb lenne,gyakorlatiasabb,akkor sokkal jobban tetszene?
aug. 8. 21:01
3/6 anonim válasza:
Mennyire gáz a bújást nőiesnek hívni...
4/6 anonim válasza:
Bújni lehet kisgyerekesen szánalomra méltóan és úgy is hogy megmaradjon az érzésem hogy ő a domináns. Az előbbitől rosszul vagyok, nekem éreznem kell azt hogy nem én pátyolgatom.
5/6 anonim válasza:
Ha egy férfi gyengéden viselkedik veletek,nőiesen hozzátok bújik,vagy mint egy kisgyerek,úgy ölelget. ----> Pont erre vagyom es ezt kapom a baratomtol. Nem jonne be,ha hatarozottabb gyakorlatiasabb lenne. Add magad es magadhoz vonzod ,akinek ez jon be. Ne felj onmagad lenni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
aug. 12. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!