Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresztény lányok, ti miért viszolyogtok a kicsit is maszkulinabb, keményebb kiállású és habitusú fiúktól a gyülekezeten/egyházon belül?
A legtöbb keresztény lány kifejezetten a lányos, feminin fiúkra bukik. Én ezt vettem észre. Gyülekezet/egyházon belül.
Ha lehet, csak keresztények válaszoljanak, ateisták, más vallásúak véleménye nem érdekel. Semmi gyűlölet, csak nem vagytok kompetensek a kérdésben.
A kérdés oka nem irigység, nem elkeseredettség, és nem a saját példám. Csak érdekel, mert feltűnt.
Általános tapasztalatot írtam, magamtól elvonatkoztatva. Amit látok ismerősi, baráti körben.
De ezt elolvashattad volna fentebb is.
Szia,
Szerintem a keresztény lányok nem a “maszkulin” kiállás és habitus miatt viszolyognak az általad említett fiúktól, hanem a viselkedésük, bunkóságuk miatt. Ha egy fiú bunkó módon viselkedik, attól minden egészséges gondolkodású, jóérzésű lány viszolyog függetlenül a világnézetétől.
Szerintem ha egy fiú komoly, és normálisan viselkedik, attól még nem lesz lányos, illetve “feminin”.
Üdv. Péter
"A lányok a való életben vonzódnak a bunkókhoz"
Ez általánosítás, ráadásul teljesen alaptalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!