Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Keresztény lányok, ti miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresztény lányok, ti miért viszolyogtok a kicsit is maszkulinabb, keményebb kiállású és habitusú fiúktól a gyülekezeten/egyházon belül?

Figyelt kérdés

A legtöbb keresztény lány kifejezetten a lányos, feminin fiúkra bukik. Én ezt vettem észre. Gyülekezet/egyházon belül.

Ha lehet, csak keresztények válaszoljanak, ateisták, más vallásúak véleménye nem érdekel. Semmi gyűlölet, csak nem vagytok kompetensek a kérdésben.

A kérdés oka nem irigység, nem elkeseredettség, és nem a saját példám. Csak érdekel, mert feltűnt.

2022. aug. 22. 11:15
 1/10 anonim ***** válasza:
58%
Nem lehet, hogy csak te nem vagy szimpatikus másoknak?
2022. aug. 22. 11:47
 2/10 A kérdező kommentje:

Általános tapasztalatot írtam, magamtól elvonatkoztatva. Amit látok ismerősi, baráti körben.

De ezt elolvashattad volna fentebb is.

2022. aug. 22. 11:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem ez a tapasztalatom, miért általánosítasz?
2022. aug. 22. 11:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Egy jellemző tendenciát írtam le, amit megfigyeltem, természetesen annak az igénye nélkül, hogy kivétel nélkül mindenkire vonatkoztassam.
2022. aug. 22. 12:05
 5/10 anonim válasza:
86%

Szia,

Szerintem a keresztény lányok nem a “maszkulin” kiállás és habitus miatt viszolyognak az általad említett fiúktól, hanem a viselkedésük, bunkóságuk miatt. Ha egy fiú bunkó módon viselkedik, attól minden egészséges gondolkodású, jóérzésű lány viszolyog függetlenül a világnézetétől.

Szerintem ha egy fiú komoly, és normálisan viselkedik, attól még nem lesz lányos, illetve “feminin”.

Üdv. Péter

2022. aug. 22. 14:00
 6/10 anonim válasza:
A ferfias kulso nem zavar senkit, inkabb kerdes, mi az, hogy "habitus". A macso, goromba, nagyszaju fiuk nem szimpatikusak, de ezek es a "feminin" fiuk kozott meg sok atmenet van.
2022. aug. 22. 20:35
 7/10 A kérdező kommentje:
A lányok a való életben vonzódnak a bunkókhoz, lehet h a keresztény lányok talán nem...azért egy kicsit is férfiasabb kiállás egy eszméért, hitért sztem még nem bunkoság. A "hangja sincs" nyuszi stílus a feminin.
2022. aug. 24. 10:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Minek kell általánosítani?
2022. aug. 24. 10:29
 9/10 A kérdező kommentje:
Le lett írva többször h nem általánosítás. Ezen az alapon minden apró kérdésfelvetés is "általánosítás". Elcsépelt ez a fogalom.
2022. aug. 24. 10:31
 10/10 anonim ***** válasza:

"A lányok a való életben vonzódnak a bunkókhoz"

Ez általánosítás, ráadásul teljesen alaptalan.

2022. aug. 24. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!