Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Belevágnátok a lombikba, ha...

Belevágnátok a lombikba, ha szabályosan viszolyogtok a procedúrától?

Figyelt kérdés

Méhnyálkahártya karcolás, injekciózás, fájdalmas vizsgálatok, leszívás, rengeteg gyógyszer stb.

Meg lehet ezeket szokni?

Most láttam Pataki Zita utolsó lombik című videóit, szabályosan el fogott a rosszullét, amikor a hasába kellett szúrnia a tűt.

Az is rémisztő, hogy a tüszők leszívásakor leszíjazták.

Tudom, hogy a terhesség és a szülés is jár fájdalmas beavatkozásokkal, de az teljesen más, a lombik folyamán ilyen beavatkozások nagyon sűrűn vannak.

Meg lehet ezeket szokni?

2021. okt. 22. 13:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
81%
Ne, véletlenül van a mondas: egy nő két dologért képes mindenre; hogy legyen, vagy ne legyen gyereke
2021. okt. 22. 13:56
 2/22 anonim ***** válasza:
54%
Nekem a fájdalomküszöböm a béka feneke alatt van, vagyis nekem már az is fáj ha meglátom a tűt. Így én tuti soha nem vágnék bele semmi ilyesmibe. Bevallom azon is csodálkozom, hogy képes voltam anno gyermeket szülni. ( hál istenek gyors, és minimális fájdalommal járt a szülés) Ha még egy gyermek kéne, akkor inkább örökbe fogadnék, de többé nem szülnék, és nem csinálnék semmit amihez tű kell.
2021. okt. 22. 14:00
 3/22 anonim ***** válasza:
82%

Nekem nem lombik volt még is szúrtam magam végig, meg szülés után is, semmi extrra.

Én bármit is bevállalnék a gyerekért.

De van aki nem.

2021. okt. 22. 14:02
 4/22 anonim ***** válasza:
90%
Ha csak a tutol felsz... Lehet hogy terhsen, vagy szülés utan szurni kell magad verhigitoval. En ha csak ez lenne a lehetőség, barmit megtennek a babáert.
2021. okt. 22. 14:14
 5/22 anonim ***** válasza:
48%
Nekünk nehezen jött össze a baba, benne volt a pakliban, hogy soha nem leszek anya. De soha nem mentem volna bele lombikba, nekem az nagy procedúra lett volna, és ugye az sem 100%. Szerintem ha vkinek szinte semmilyen úton nem jön össze, oka van. Persze nem vagyunk egyformák, lehet hogy vkinek ez minden pénzt, időt, energiát megér, de én személy szerint nem vállaltam volna.
2021. okt. 22. 14:22
 6/22 anonim ***** válasza:
76%

Sima vervetelnel, fogorvosnal is olykor elajulok, tehat kepzelheted a viszonyom a tukkel, vizsgalatokkal, ugy egyebkent a korhazzal, szagokkal, stb.

Terhes meg nem voltam, rajta vagyunk az ugyon, de ha nem jon ossze, en ennek ellenere belevagnek a lombikba. Szeretnek gyermeket, megtapasztalni a terhesseget, szulest, mindent es ezert tenyleg mindent megtennek.

Egyebkent tinikent egy betegseg miatt infuzios kezelesen kellett rendszeresen reszt vennem. Igaz, “csak” 2 hetig tartott es nem fekudtem bent a korhazban, hanem naponta bementem infuziora, de az elso 3 alkalom utan tokre megszoktam. Szoval igen, valamilyen szinten megszokhato szerintem. Szeretni nem fogod, de nem is kell.

2021. okt. 22. 15:45
 7/22 anonim ***** válasza:
83%

Attól függ, mennyire vágyom éppen gyerekre. Ha van olyan út, elképzelés a fejemben a jövőt illetően, amiben nincs gyerek, akkor nem biztos, hogy belemennék. De ha nincs, ha tényleg nem tudom másképp elképzelni az életem, csakis gyerekkel, akkor igen. Ha így lehet csak gyerekem, akkor így.

Mondjuk max 2-3 alkalom után szerintem elfogadnám, hogy ez ennyi volt. Vagy nem, a fene se tudja. Én nagyon akartam babát (szerencsére természetes úton is összejött), fogalmam sincs, hogy meddig mentem volna el, ha nem sikerül magától.

2021. okt. 22. 15:49
 8/22 anonim ***** válasza:
51%
Nem értem miért pontozta le bárki az 5-öst. A férjemmel mi is így érzünk. Nekem már van mástól egy gyermekem. Mindennél jobban vagyunk közös gyermekre, fél éve nem jön. De lombikot nem szeretne egyikünk sem, ezt az elején megbeszéltük. Amúgy nem félek a tűktől vagy ilyesmi. Engem a sok hormon zavar. Nem véletlenül nem szedtem fog.gatlot sem soha.
2021. okt. 22. 15:54
 9/22 anonim ***** válasza:
43%
Èn nem vàllatam volna be a lombikot, de ez egyèni döntès kell hogy legyen mindenkinèl.
2021. okt. 22. 16:01
 10/22 anonim ***** válasza:
42%
Szia! Mi is hasonló cipőben járunk. Több mint 3 évnyi próbálkozás van már a hátunk mögött.Hormonvizsgálatok,átfújás,rengeteg vitamin,LH tesztek,hőmérőzés, csodaszerek,mint pl méhpempő,aviva torna. Páromat is vizsgálták,mindenhol minden a legnagyobb rendben van. Sosem tudtunk összehozni még egy kémiait sem. De nem megyünk lombikra! A hormonoktól tartunk. Férjem azt mondta inkább maradjak nő! Egyikünknek sincs gyereke,mindketten nagyon szeretnénk, de én is hiszem,hogy minden okkal történik! Vicces, mert elfogadni,feladni a mai napig nem tudjuk, még mindig tesztelgetek kb a 8.dpo tól. Ha úgy van megírva, akkor majd jön természetes úton... Amúgy 36 éves vagyok.
2021. okt. 22. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!