Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Belevágnátok a lombikba, ha...

Belevágnátok a lombikba, ha szabályosan viszolyogtok a procedúrától?

Figyelt kérdés

Méhnyálkahártya karcolás, injekciózás, fájdalmas vizsgálatok, leszívás, rengeteg gyógyszer stb.

Meg lehet ezeket szokni?

Most láttam Pataki Zita utolsó lombik című videóit, szabályosan el fogott a rosszullét, amikor a hasába kellett szúrnia a tűt.

Az is rémisztő, hogy a tüszők leszívásakor leszíjazták.

Tudom, hogy a terhesség és a szülés is jár fájdalmas beavatkozásokkal, de az teljesen más, a lombik folyamán ilyen beavatkozások nagyon sűrűn vannak.

Meg lehet ezeket szokni?

2021. okt. 22. 13:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
3 stomulacion vagyok tul. Semmi valtozas nem tortent velem. Max hogy megnott picit a mellem ami par nap mulva el is mult. Megertem ha valaki nem vallalja be. Senki se tudja hogy hosszu tavon kivel mit okoz ( bar ez az elet sok teruletere igaz pl most az oltasra) de az utolsonal nem ertem hogy mi az hogy maradjon inkabb no? Nem tunt fel hogy nemet valtottam volna
2021. okt. 22. 21:02
 12/22 anonim ***** válasza:
90%

Mi most fogjuk kezdeni a lombikot. Én is viszolygok a tűtől és minden ilyen eü dolgoktól, konkrétan volt hogy biológia órán rosszul voltam csak attól, hogy a tanár beszélt a szív működéséről, de eszembe se jutott, hogy ne vállaljam a lombikot.

Ez egy szükséges rossz, nekem csak így lehet gyerekem, ez az utam. Másnak meg pl csak császármetszéssel, és ott nem mondatja azt, hogy félek a császártól, inkább maradjon bent a gyerek.

(Amúgy szerintem a foghúzás rosszabb. Annál rosszabb orvosi beavatkozással kapcsolatos élményem nem volt, de ne is legyen)

2021. okt. 23. 07:15
 13/22 anonim ***** válasza:
21%
Biztosan nem vállalnám, semmi esetre sem. Mondjuk annyira sose vágytam gyerekre, ha nem lesz sem esek kétségbe, így nem nagy dolog lemondani róla.
2021. okt. 23. 07:30
 14/22 anonim ***** válasza:
86%

Nem néztem a sorozatot, de tuszoleszivast legtöbbször narmozisban csináljak, ilyenkor elernyed a test és szerintem azért szijaztak le, hogy ne forduljon le a székről.

Ami az inekciozast illeti... Ha kuderul e hogy cukorbeteg vagy, mit tennél? Inkább mist meghalnal, mint napi 3-4x inzulint szurj magadnak? Gondolj bele, a 8 éves unokaocsém élete végéig szűrni fogja magát, napi többször, egy lombikprogram csak pár hét.... Egy gyerekert ennyi kibirhato..

Mi természetes úton fogantunk, de anyukám mégis 3-3 hónapot fekudt terhesen kórházban, ahol minden nap infúziót kapott, akkor meg nem volt kanül, úgyhogy minden nap 2x szúrták érbe, sokkal vastagabb tuvel, mint amilyenek na vannak.

2021. okt. 23. 21:16
 15/22 anonim ***** válasza:
89%
Mi most kezdtünk próbálkozni, és “már” 1 sikertelen hónapon túl vagyunk. Beszéltünk erről a férjemmel, nem tenném ki se magam se őt komolyabb beavatkozásnak, inkább az örökbe fogadás felé fordulnánk.
2021. okt. 24. 10:53
 16/22 anonim ***** válasza:
92%

Én semmiképp nem vállalnám. Nem csak a tűk miatt...

Endometriózisom van, 2 műtétem volt már, szenvedek eleget ezzel is. Az én esetem más.

Azok a hormonok amiket a lombik alatt szúrni kell nem tesznek annyira jót akárki akármit mond.

Endosoknak nem is nagyon ajánlott a lombik, ezt a dokim mondta, legalábbis amikor az endo aktív.

Én úgy vagyok vele hogy ha az a baba jönni akar, akkor lombik nélkül is jönni fog. Nekem ez már a testem erőszakolása lenne.

2021. okt. 25. 10:56
 17/22 anonim ***** válasza:
82%
Nekem az egyik ismerősömnek a lombikhoz adott hormonok miatt chrone betegsege ès mellrakja lett. Biztosan kellett hozza hajlam is, nem azt akarom sugallni, hogy mindenkinek baja lesz tőle, de benne van a pakliban ez az eset is. Ès a baba sem jött össze nekik. Èn nem vàllalnàm.
2021. okt. 25. 12:26
 18/22 anonim ***** válasza:
80%
Januárban leszek 36. 2 és fél éve nem jön a baba és jelenleg a lombikot testem-lelkem megerőszakolásának élném meg, és nekem erre most nincs szükségem.
2021. nov. 1. 10:39
 19/22 anonim ***** válasza:
Élesben, sok év után, lehet, másképp gondolnám, de én sem vállalnám a mellékhatásoktól (így is elég kripli vagyok többféle autoimmun izével) való félelmeim miatt, illetve nekem ez már a természet megerőszakolása. Több ismerősi példa van, amikor azért nem volt véletlen, hogy nem jött a baba, mert amikor összejött is volt probléma és izgulás elég. S hát fel is kell még nevelni. Akkor inkább örökbefogadás (persze csak ha a párom is úgy érzi, hogy sajátjaként el tudná fogadni, mert azért férfiaknál ez ritkább).
2021. nov. 5. 14:21
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem a lombik a no-go. Elmentünk két inszemig, köszönöm én nem bírok ki többet. Nem vagyunk egyformák, én ehhez nem vagyok elég erős.
2021. nov. 17. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!