Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfias férfiak, merre vagytok? Nők nem féltek, hogy nem lesz normális pasitok?
Gondolok itt a maszkulin kinézetű férfiakra! Kissé mondjuk vikinges beütéssel. Izmosabb test, szakáll, itt ott a ráncok, dolgos eres kezek, mély hang, magabiztos kiállás.
Miért csak ezt látom az utcán????
Na jó azért nem csak ezt, de komolyan durva látni, mennyi ilyen közlekedik mostanában az utcán, és egyre több lesz. Meg a sok piperkőc nyikhaj fiúcskák. Egy nagyobb szél felkapja őket, a barátnőjük nadrágját hordják, pipaszár láb, makulátlan bőr, semmi férfiasság. Röhögcsélnek mint a fürdős k...ák, és egésznap azt látod hogy emóskodnak, meg fotózkodnak instára, mert semmit nem akarnak csinálni, csak instán veszekednek, meg "celebkednek". Nő társaim, nem kiábrándító? Nem féltek, hogy nem akad majd normális pasi?
És a legdurvább hogy már a negyvenes csávókon is ezt látom, csak hogy legyünk korrektek, tudom, hogy idősebb pasik képét tettem ide a jobbakhoz. De a mostani negyvenes pasiknál is már villan a BMW, airmax cipő, kamu Armani melegítő XD, szedett szemöldök, púpos bél, pipaszár borotvált láb, wellness, whiskey "vállalkozó vagyok" stb.stb.. fúúúúú, okádhatnéék.
21 éves lány vagyok 6os:)!
Hidd el, végignézek a kortársaimon és elszomorodok.
Hát én nem vagyok szakállas, meg tetkóm sincs, de azt hiszem tetszenék neked kedves kérdező. Kérdés, hogy te mit tudsz felmutatni cserébe?🤔
20/F
Nem kötekedni akarok kérdező. Nekem is feltűnt, hogy kevesebb az úgymond férfias férfi. Bár úgy veszem észre kevesebb is rájuk az igény.
A másik meg, hogy azért a kor társaidtól meg nem tudom mit vársz :D
Ha abból indulok ki, hogy most töltöm a 20-at és még nem nő túl sűrűn szakállam, szinte senkinek az osztályomban vagy az ismeretségi körömben, hogy az jól is álljon, és ennyi idősen azt sem igen lehet elvárni, hogy valaki úgy ki legyen gyúrva vagy hogy legyenek ráncai.
Szóval tényleg megfogalmazódik bennem is a kérdés, te mit tudsz nyújtani cserébe? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!