Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfias férfiak, merre vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfias férfiak, merre vagytok? Nők nem féltek, hogy nem lesz normális pasitok?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a maszkulin kinézetű férfiakra! Kissé mondjuk vikinges beütéssel. Izmosabb test, szakáll, itt ott a ráncok, dolgos eres kezek, mély hang, magabiztos kiállás.

[link]

[link]

[link]

[link]

Miért csak ezt látom az utcán????

[link]

Na jó azért nem csak ezt, de komolyan durva látni, mennyi ilyen közlekedik mostanában az utcán, és egyre több lesz. Meg a sok piperkőc nyikhaj fiúcskák. Egy nagyobb szél felkapja őket, a barátnőjük nadrágját hordják, pipaszár láb, makulátlan bőr, semmi férfiasság. Röhögcsélnek mint a fürdős k...ák, és egésznap azt látod hogy emóskodnak, meg fotózkodnak instára, mert semmit nem akarnak csinálni, csak instán veszekednek, meg "celebkednek". Nő társaim, nem kiábrándító? Nem féltek, hogy nem akad majd normális pasi?

És a legdurvább hogy már a negyvenes csávókon is ezt látom, csak hogy legyünk korrektek, tudom, hogy idősebb pasik képét tettem ide a jobbakhoz. De a mostani negyvenes pasiknál is már villan a BMW, airmax cipő, kamu Armani melegítő XD, szedett szemöldök, púpos bél, pipaszár borotvált láb, wellness, whiskey "vállalkozó vagyok" stb.stb.. fúúúúú, okádhatnéék.

2021. febr. 24. 16:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Valami divatvilágban élsz, mert max Pesten vannak ilyenek többen.
2021. febr. 24. 21:46
 22/31 A kérdező kommentje:
"dizájnos szakáll" na pont nem az ilyen "török pacek, dzsukel a vér" típusú szakállas pasikra gondoltam.😂
2021. febr. 24. 22:00
 23/31 A kérdező kommentje:
14-es komolyan én is ki vagyok tőlük. És írogatnak, próbálkoznak. A kedvencem az volt, amikor olyantól kaptam meg hogy tolna, mint a lopott biciklit, meg szana-szét... Stb... hogy csávókámnak 2 lába akkora volt talán mint nekem 1.🙂 És nem azért, 56 kiló vagyok 174 centihez, rendszeres futó, sportoló.
2021. febr. 24. 22:11
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Eddig milyen pasiaid voltak? 😀
2021. febr. 24. 22:37
 25/31 anonim ***** válasza:
78%

Szendi ír erről nagyon jól a könyveiben, hát ez sajnos egy létező jelenség.

Több okot is felsorol lehetséges okként.

Az egyik a fogamzásgátló szedése. Azt írta, hogy a nő a ciklusával összefüggésben ha jól emlékszem, az ovuláció környékén a maszkulin típusú pasikhoz vonzódik, azon kívül meg a femininebbekhez és ez a havi ciklus alatt folyamatosan hullámzik benne. Aztán valahogy ebbe a fogamzásgátló bekavar és a feminin típust fogja vonzóbbnak találni folyamatosan, akivel aztán családot alapít. Akkor pedig abbahagyja a fogamzásgátló szedését és elkezd vonzódni a macsósabb pasikhoz és jön a rejtett elégedetlenkedés. Azt írja, hogy ez a tendencia annak kedvez, hogy a feminin férfiak szaporodjanak és adják tovább a génjeiket, a macsók meg a kihalás szélére szorultak.

Hát...szerintem ezt akkor tudnám jól megítélni, ha láthatnám mondjuk a 150 évvel ezelőtti férfinépséget, amikor még nem hormonozták a nők magukat.

De olvastam erről cikket is, ami meg a környezeti ártalmak hormonháztartást befolyásoló szerepéről írt. Pl. a pet palackok anyagából hő hatására olyan vegyület választódik ki a vízbe, ami ugyanúgy hat a hormonjainkra, mint a fogamzásgátló.

Egy biztos, tudományos cikkek foglalkoznak az európai férfiak elnőiesedéséről.

2021. febr. 24. 23:05
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Pedig k4rvaegyszerű ilyen férfinak kinézni. Az egyik képen lévőre hasonlítok is, és semmi különöset nem teszek magammal. Drágább szerintem egy puhánynak kinézni, mert az körülvágja divatosan mindenét. De én azt hittem, ilyen fiú kell nekik, mert sok csajnak valah az az igénye, hogy a pali trendi legyen, jó új cipővel. Szal a csajok sztem nem bánják annyira, ugyanúgy van megfelelőjük, az instás picsáskodás, tiktok, smink, stb.
2021. febr. 24. 23:07
 27/31 A kérdező kommentje:
#24 Volt egy 2 és fél éves kapcsolatom. Nem volt rossz igazából, csak fiatalok voltunk. Mindketten sportoltunk, ő versenyszinten küzdősportolt, én versenytáncoltam, hasonló mentalitásúak voltunk, viszont kellett az erős személyisége és kisugárzása, hogy "kordában tudjon tartani", ezt nem tudom most jobban kifejezni, de jól kiegészítettük egymást. Így visszanézve szép volt, jó volt. Úgy lett vége, hogy külföldre költöztek, és akkoriban elképzelhetetlennek tűnt a folytatás. De azóta is szoktunk beszélni, jóban vagyunk, jött már haza, találkoztunk, beültünk, ittunk, beszélgettünk 🙂 Azóta nem voltam kapcsolatban, randizgattam néha, de egyik sem volt az "igazi", még ha rendben is volt a partner, nem éreztem azt a pluszt. Aztán voltak olyan randik is, te jó ég🤦🏼‍♀️ volt olyan, hogy kísértek haza, nehogy valami bajom legyen este a nagy városban egyedül közlekedve, aztán egy tarhás hajléktalan ránk szállt, végül nekem kellett elhajtani.. Meg is említettem csóri csávónak, hogy lehet inkább nekem kéne haza kísérnem őt? 😅
2021. febr. 25. 20:26
 28/31 A kérdező kommentje:
#25-ös, ez nagyon érdekes, utánaolvasok mindenképp! Köszi a választ!
2021. febr. 25. 20:27
 29/31 A kérdező kommentje:
#26 a kevesebb sokszor szebb :) nőknél es férfiaknál is egyaránt észrevettem már ezt
2021. febr. 25. 20:29
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
27-es, hát igen...Ha egy nő félni kezd egy férfi mellett, ott annak a kapcsolatnak vége.
2021. febr. 25. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!