Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfias férfiak, merre vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfias férfiak, merre vagytok? Nők nem féltek, hogy nem lesz normális pasitok?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a maszkulin kinézetű férfiakra! Kissé mondjuk vikinges beütéssel. Izmosabb test, szakáll, itt ott a ráncok, dolgos eres kezek, mély hang, magabiztos kiállás.

[link]

[link]

[link]

[link]

Miért csak ezt látom az utcán????

[link]

Na jó azért nem csak ezt, de komolyan durva látni, mennyi ilyen közlekedik mostanában az utcán, és egyre több lesz. Meg a sok piperkőc nyikhaj fiúcskák. Egy nagyobb szél felkapja őket, a barátnőjük nadrágját hordják, pipaszár láb, makulátlan bőr, semmi férfiasság. Röhögcsélnek mint a fürdős k...ák, és egésznap azt látod hogy emóskodnak, meg fotózkodnak instára, mert semmit nem akarnak csinálni, csak instán veszekednek, meg "celebkednek". Nő társaim, nem kiábrándító? Nem féltek, hogy nem akad majd normális pasi?

És a legdurvább hogy már a negyvenes csávókon is ezt látom, csak hogy legyünk korrektek, tudom, hogy idősebb pasik képét tettem ide a jobbakhoz. De a mostani negyvenes pasiknál is már villan a BMW, airmax cipő, kamu Armani melegítő XD, szedett szemöldök, púpos bél, pipaszár borotvált láb, wellness, whiskey "vállalkozó vagyok" stb.stb.. fúúúúú, okádhatnéék.

2021. febr. 24. 16:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Akit az "ilyenek" illusztrálására linkeltél, annak nem te vagy a célközönsége ne aggódj.

Egyébként meg úgy tűnik más körökben mozgunk, én pont, hogy a túlságosan férfiaskodó pasikból látok sokat, akik szerint könyvet olvasni, egy picit ápolni magukat vagy minimálisan kimutatni az érzéseiket b*zis és ők a nagy macsók akik minden nap mennek a kondiba és izomszagúan egymásra licitálva sorolják hogy hány csajt húztak meg a héten.

Én a femininebb pasikat szeretem, akik férfiasak, de nem félnek a saját érzelmeiktől, nem tekintik gáznak ha mélyen szeretnek és nem derogál nekik a művészet vagy a főzés.

2021. febr. 24. 17:11
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Én valahol a 2 közti átmenetet szeretem. Azt, amikor egy pasi élete nem gyúrás, szakállápolás, tetoválás szentháromságából áll, hanem van egy személyisége, amibe bele lehet szeretni, nem nőies, mint James Charles, de ad magára, normálisan van felöltözve, tiszta ruhákba. Ha valami gondja van akár kívül, akár belül, azt nem elsöpri a szőnyeg alá, hanem próbálja vagy maga, vagy mások segítségével megoldani. Nem fél kimutatni az érzéseit, a gyengébb, gyerekesebb oldalát.

Ami pedig a külsőt illeti, ott sem tetszik ez a 2 véglet az "apatest" meg a "Herkules-body", legyen valaki átlagos/vézna/kicsit husibb, esetleg minimálisan izmos, de részemről az nem vonzó, aki csak tesped és el hanyagolja magát, nem figyel az étkezésére és inaktív, de az se, ha naponta órákat edz és minden póló szét akar rajta repedni.

Bocsánat, ha ezzel valakit megbántottam, tudom, hogy a gyúrós férfiak közt is vannak intelligens, kedves emberek, de engem valahogy egyszerűen megijesztenek😫

19/l

2021. febr. 24. 17:44
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom merre laksz, de velem szembe nem jön túl sok ilyen, akit linkeltél elrettentő példának.

Másrészt az általad linkelt ránézésre kb 22 éves miért nézne ki úgy mint a 40+os "viking"?

Amúgy totál szakáll divat van, szóval nem tudom hogy te hol nem találsz szakállast. BMW-t és air max-et sem lehet már hordani? lol

Amúgy a 40-es alfáknak nem a te 19 éves korosztályod a célközönsége

2021. febr. 24. 18:30
 14/31 anonim ***** válasza:
18%
Ráadásul ezek a mai piperkőcök a legnagyobb parasztok, semmi tisztelet nincs bennük a nők iránt. Engem ez keserít el mégjobban, mert férjem már van, de ezeket a bunkókat el kell viselni akkor is.
2021. febr. 24. 18:47
 15/31 Sunshinedoll ***** válasza:
81%
Nem félek, sose volt ilyen félelmem, mindig találtam kedvemre való kinézetű pasit, Can't relate.
2021. febr. 24. 18:53
 16/31 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
100%
Az ilyen férfiak általában Ladával csapatják a sártengereket, nem pedig BMW-ből üvöltetik a dzsívíemet az Andrássyn, így nehezebben veszitek őket észre. ;)
2021. febr. 24. 19:33
 17/31 A kérdező kommentje:

[link]

Torz egy világban élünk 🤦🏼‍♀️

2021. febr. 24. 19:45
 18/31 A kérdező kommentje:
Kezdetnek mondjuk elég lenne, ha már 20 évesen nem lennének ilyen femininek, és nem a napi like adag megszerzése, meg tiktok videók gyártása lenne a napi teendő.
2021. febr. 24. 19:48
 19/31 anonim ***** válasza:
65%
26 eves no vagyok, es sajnos egyet kell ertenem veled. Nagyon orulnek ha sikerulne egy ilyen ferfias ferfit talalnom :)
2021. febr. 24. 21:20
 20/31 anonim ***** válasza:
81%

Lócart. Ma már nem is kell lassan a nőknek olyan férfi akinek nincs dizájnos szakálla, mostanában bazinagy divat lett valahogy...

És amelyik férfi nem követi a divatot kB nem is kell.

Habár szakáll van de a legtöbb vékonyabb mint egy nő. Vagy izom nuku

2021. febr. 24. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!