Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek inkább a feminin tipusú,vagy a maszkulin tipusú férfiak jönnek be jobban?
Nekem a "healthy masculinity" jön be, bocs hogy nem magyarul írom, csak ez most annyira elterjedt kifejezés a neten a "toxic masculinity" ellenpontjaként.
Szirmai Gergő csinált róla amúgy nemrég egy videót, fiktív karakterekkel mutatva be, hogy ez milyen férfitípus. Asszem Aragorn volt benne a Gyűrűk urából, meg még pár másik filmes karakter.
Maga Gergő is amúgy egy nagyon szimpi jellem, nagyon empatikus és tisztelettudó a nőkkel szemben, látszik, hogy érzelmes, intelligens, magas az EQ-ja és az IQ-ja is.
Ha nem kell "misztifikálni" a férfiasságot, miért nem nőt választotok magatoknak, valami felcsatolható végtaggal?
Lényegében akkor ennyi is nálatok a különbség a két nem között.
Éljen a progresszív, modern férfi....blöeeeee...
"ideje lenne elfelejteni"
Hát persze, majd a férfiak 90% direkt felveszi a kis köténykéjét, nekiáll cukros fánkokat sütikézni, meg rózsaszín pöttyös lányregényeket olvasgatni.
A #2-es válaszával értek egyet és igen, abban a videóban Aragorn volt kiemelve, mint férfi ideál; amit teljesen jogosnak tartok.
A kérdésedben nem bontottad ki részletesen, hogy mire gondolsz, de szerintem butaság különválasztani a jellemvonásokat. Egy nő és egy férfi is lehet érzelmes. Egy nő és egy férfi is lehet védelmező. Legfeljebb más formában nyilvánulnak meg ezek, de ez már inkább egyénfüggő.
A páromban is ez a vonzó (többek között), hogy egészséges és harmónikus kapcsolatban áll magával. Vannak sztereotipikusan férfias és sztereotipikusan nőies vonásai és ez a kevertség csak hozzátesz a jellembeli kiforrottságához. Láttam már kötényben sütit sütni és egy szál farmerben fát hasítani. Mindkettő vonzó látvány volt a maga módján, csakhogy egy ilyen példát is írjak.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!