Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha valaki bevallja Nektek, hogy szerelmes belétek, reagáltok valahogy?
Figyelt kérdés
Feltételezem, hogy nem szeret viszont. Az viszont furcsa, hogy nem reagál sehogy; mert ha én kapok ilyen vallomásokat, akkor finoman közlöm az udvarlóval, hogy kedves tőle, hogy szeret, de nem lehet köztünk semmi. A közöny mindennél rosszabb, semmi válasz nem érkezett; nem messengerben írtam, így nem derül ki, hogy olvasta-e. Most várhatok egy hónapot, mire újraírhatok, mert nem vagyok az a zaklatós fajta (meg amúgy is őrületbe lehet kergetni azzal az embereket).nov. 7. 10:20
11/14 A kérdező kommentje:
Interaktív "munkakapcsolat" volt. Olyan, mintha ott ültünk volna egymással szemben, csak éppen két monitor választott el minket. Úgy éreztem, mintha velem kivételezett volna, pedig nem én voltam a legbrilliánsabb "kolléganője". Szerencsére a legbutább sem, tehát még csak azt sem lehet mondani, hogy sajnálatból kezelt másképp. Állítólag nem vagyok randa nő, bár most felszedtem egy pár kilót, emellett kedves vagyok az emberekhez. Azért is furcsállom a levél figyelmen kívül hagyását, mert ismerem annyira, hogy nem egy tajparaszt, minden esetben szokott válaszolni; igaz, az eddigi levélváltásunk a munkával függött össze.
nov. 7. 13:24
12/14 A kérdező kommentje:
Kedves Első Válaszadó!
Egyáltalán nem szép, ha kinevetsz egy olyan valakit, aki pont téged szeret. Elég fájdalmas neki az, hogy nem szereted viszont, nem kell még tovább alázni. Tudom, a földön fekvő emberbe nem rúgunk bele. Emellett a karma is kiválóan működik.
Kívánom, hogy Te ne kerülj ilyen helyzetbe.
nov. 7. 20:38
13/14 Senior Séf válasza:
Kettő ilyen helyzetem volt. Mindkét esetben elmondtam, hogy lévén tollahullott öreg csóka, nem lehet köztünk semmi.
14/14 anonim válasza:
"Feltételezem, hogy nem szeret viszont."
Szerintem jól gondolod. Higgy magadnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!