Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért viselkedik furán velem a lány? 20/F
Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban aki tetszik. Belenéztem a szemébe és egyből szerelembe estem. Sokáig nem mertem hozzá odamenni csak köszöntem neki. Amikor cigiztünk haverom direkt figyelte és végig engem nézett. Megjegyzem először ő mosolgyott rám amikor először megláttam. 2 hónap elteltével végül odamentem hozzá beszélgetni de ajándékkal is készültem.Azóta nagyon sokat beszélgettünk szünetekben együtt mentünk boltba volt hogy hazafele el is kisértem valameddig addig beszéltünk érdeklődött felőlem a terveimről ha a beszélgetés megszakadt ő tovább kérdezett a boltban mindig megvárt nem menekült előlem később hoztam neki rózsát is azután is tök jól ment megkérdeztem hogy kávézna e velem azt mondta igen mehetünk amikor a képét be likeoltam ő egyből rám irt de hétvégén valami megváltozott irtam neki 2x is ő leláttamozta de nem irt vissza ma reggel fura volt köszöntem neki ő csak intett utánaszaladtam és olyan fura volt azt mondta fáradt. Megkérdeztem mégegyszer hogy eljönne majd velem kávézni azt mondta majd igen. Most összezavarodtam 2 hét után miért változott meg mára ez most mit jelent kérlek segitsetek ha le akart volna koptatni már rég meg tette volna szerintem.Multkor is jött ki a teremből és egymást néztük és félig meddig mosolygott és multkor ő állt a terem előtt én bent voltam és engem nézett most akkor mi van.#szerelem #Furán viselkedik
ma 10:54
2/6 A kérdező kommentje:
Tehát egész hétvégén nem irt vissza egész hétvégén fáradt volt?
ma 11:39
3/6 A kérdező kommentje:
Meg hirtelen ma miért csak intett és nem köszönt hogy szia?
ma 11:43
5/6 anonim válasza:
Nekünk nőknek a menstruációs ciklusunk borzasztó kimerítő tud lenni, hormonok jönnek mennek egész idő alatt, borzalmas fájdalmak, amikor csak aludni tudsz egész nap és megmozdulni sem bírsz, persze ezt te nem érteheted, ezért is próbáltam meg gyorsan elmagyarázni. Egy ilyen alatt az ember szervezete borzalmasan ki tud merülni, pláne a nőké. Te meg egy hisztis kis picsa vagy, mert szerinted az ember nem lehet annyira kimerült és fáradt, hogy ne foglalkozzon veled.
6/6 A kérdező kommentje:
9 es köszönöm a válaszod
ma 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!