Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg így van? Elsősorban férfiak válaszát várom. Tényleg ha túl korán kezd el nagyon kötődni a nő, akkor nem lesz tartós a kapcsolat?
Figyelt kérdés
nov. 28. 05:07
2/18 anonim válasza:
Ha Katalin napján locsog, karácsony kopog?
Kb ilyen jellegű a kérdésed
3/18 anonim válasza:
Butaság az összes ilyen jellegű általánosítás
4/18 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert ilyen típusú vagyok és eddig minden kapcsolatom tönkre ment, holott a férfiak voltak az elején nagyon ragaszkodók.
nov. 28. 05:43
5/18 anonim válasza:
Szarul választasz, csak ennyi a titok
6/18 anonim válasza:
Ha te ezt tapasztalod akkor lehet benne igazság. Legközelebb próbálj kicsit távolság tartóbb lenni és nézd mi történik.
7/18 anonim válasza:
Megmondjam a nagy titkot?
Olyan pasiknak teszed magad, akiknek a horgára százszámra akadnak a halak. Vedd észre azokat is, akik nem 10/10-esek. Vagy maradj egyedül.
8/18 Fragments of Fantasy válasza:
Nem.
De ha emiatt elkezdesz játszmázni, na attól már végett érhet egy kapcsolat és lehet zavaró.
9/18 anonim válasza:
Szerintem ez összetett dolog, és ezt hosszú lenne itt kifejteni.
Én nagyon szeretem, ha egy nő ragaszkodó, figyelmes, ebből tudom hogy neki is komoly dolog lelkileg a kapcsolat. Pont hogy amikor nem ilyen, abból azt veszem hogy minden mindegy.
Én kifejezetten igénylem hogy nagyon kötődjön, mert mikor ez kölcsönös, szeretem megélni, hogy összetartozunk, és merjük vállalni is, hogy egymásra van szükségünk.
10/18 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy rosszul választasz. Nem veszed észre valószínűleg, ki az aki csak megakar hódítani, kapni és ki az akit valóban érdekled. Hogyha egy férfi valóban odavan érted és megakar ismerni veled akar lenni, biztosan örülne ha kölcsönösen kötődnél hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!