Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg így van? Elsősorban férfiak válaszát várom. Tényleg ha túl korán kezd el nagyon kötődni a nő, akkor nem lesz tartós a kapcsolat?
Figyelt kérdés
nov. 28. 05:07
11/18 anonim válasza:
Nem, ebből még semmilyen következtetést nem lehet levonni.
12/18 anonim válasza:
A cikk címére könnyű a válasz. Azért menekülnek, mert nincsen egészséges kötődési mintájuk. Ha így tapasztalod, akkor hülyékkel volt dolgod.
13/18 anonim válasza:
1-es,az utolsó bekezdés, de lehet, hogy inkább az egész cikk a férfiakra is igaz. Már mint abban az értelemben, hogy ha nem tudok mit tisztelni a másikban, mert pl. erkölcsileg számomra kifogásolható dolgot tett, akkor már hiába is próbálnánk meg, belőlem elveszne a lelkesedés és a tisztelet is. Viszont azzal nem értek egyet, amit írnak, hogy ha már a kapcsolat elején nem szabad túlságosan lelkesedni a másikért, kb el kellene rejteni, akkor megette az egészet a fene... 😅 Pont az a lényeg, hogy végre valaki megmozgatott bennem valamit és nem csak a szokásos, felejthető xy, akivel nem akarnék semmit a beszélgetésen kívül.
14/18 A kérdező kommentje:
És ha a másik semmi erkölcstelen dolgot nem tett, pusztán tényleg nagyon ragaszkodik a másikhoz? Már megkaptam, hogy túl sok szeretet adok, és ők ezt nem tudják viszonozni.
nov. 28. 12:19
15/18 anonim válasza:
Mert nem volt szerelmes, nem volt odaértem a másik. Ez csak kifogás volt, hogy túl sok szeretetet adsz. Mármint nem fojtottad meg gondolom. Meg miben? Túl sokat bújsz, túl sokat beszélsz, kifejtette vagy csak odabüfögte ezt neked? Nem jó embernek adsz figyelmet, ennyi
16/18 A kérdező kommentje:
Hát ez volt az indok. Hogy nem csak heti 2x akartam vele lenni, hanem többet stb. Ilyesmik
nov. 28. 14:46
17/18 anonim válasza:
Baromság.
Nincs rá törvény.
Neten meg mindenki szupertehetséges kapcsolati szakértő olyan oldalakon
18/18 anonim válasza:
Én a helyedben elolvasnám újból a beszélgetést, ennek vannak jelei, előbb utóbb az ilyen mindig kibukik. Szerintem ne érezd emiatt rosszul, hogy te nem elégedsz meg a heti 2 találkozóval, valaki rögtön összeköltözik a másikkal… Nem mondom az a normális, csak hogy mindenkinek más igénye van, valaki évekig húzza ezt a találkozzunk hétvégente vagy heti 1-2 napot dolgot. Neked más az igényed, érdemes ezt beszélgetés elején letisztázni, kinek mennyi találkozóra van igénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!