Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy nézki újra kezdjük ex párommal a kapcsolatunkat.. beszélgetés szinten tartunk.. de aggódjak azért?😅
Lehet bután tettem fel a kérdést,de kiegészítem. Fiatalok voltunk ő is kipróbálta mással,én is,el telt azóta 5 év
Szóval egyedül él,de terhes,a gyerek apjával szakított közben,amióta terhes lett állítólag el szaladt vele a ló.
Hm én fel vállalom ha úgy születik meg a pici,hogy együtt neveljük aztán majd közös gyerek.
De ami zavar most már,hogy oda jár az ember,hogy ott maradt még ez,ott maradt még amaz,meg visz neki nemtudom mit pl gyümölcsöt. Szóval teper most erről van szó.Elv zavarja a lányt ez már,de mondom miért nem mondod meg ezt? Állítólag szól most már,hogy rendszert ne csináljon ebből.
Részemről elfogadom,hogy a leendőbeli gyereke apja,és hát lesz alap kontakt.
Szóban forog az is,hogy lány örülne,ha lemondana a gyerekről,gyerektartás sem kell meg semmi.
Van lakása amúgy,munkája stb.
Hozzám költözne ha minden igaz,most veszek házat épp,be terveztem a gyerek szobát is,hogy olyanra csinálom ,hogy az a babának megfelelő legyen
Szerintetek kéne tartani valamitől? Gyerek apja a lány szerint semmiről sem érdeklődött mivan hol tart,pénzt elköltötte tőle kért stb.
Én meg ellenkezője,meg viszem orvos,tanácsadás ilyesmik.
Te tudod mit teszel. Egy hasonló szituban lévő ismerősnek azt mondtam azért ne vegye készpénznek amit a csaj mond. Később kiderült a pasi nem is csinálta azokat amikat a csaj mondott, csak az ex az ismerősöm gaudagabb volt. Az eredeti apukával meg is csalta amúgy.
Persze nem azt mondom, hogy nálad ez lesz, de számomra és nőként mondom meredek, hogy terhes a barátnőd, de még ki sem hült az apuka helye, de már az exével jönne újra össze.
Uhh nem akarok bele szolni az eletedbe de ha ismerosom lennel jol pfan bas*ak h ilyen h*e vagy.
De valszeg csak troll kerdes szal nem tom minek veszem komolyan.
Mi késztet arra, hogy fejest ugorj ebbe a több év kihagyás után felmelegített kapcsolatba egy terhes csajjal? Nem gondolod, hogy befolyásolható vagy? A lány a biztos fészek reményében most nyilván minden praktikát bevet, hogy az ujja köré csavarjon.
Szerintem adj magadnak pár hónap gondolkodási időt, belekóstolva a terhesszex örömeibe.
Miért mentetek szét?
Szakításunk oka.. szerintem rosszkor ismerkedtünk össze.16 múlt akkor.1,5 évet voltunk együtt. Aztán a pasizás bejött.
Most 22 éves,talán másabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!