Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyha valaki bevallja Nektek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha valaki bevallja Nektek, hogy szerelmes belétek, reagáltok valahogy?

Figyelt kérdés
Feltételezem, hogy nem szeret viszont. Az viszont furcsa, hogy nem reagál sehogy; mert ha én kapok ilyen vallomásokat, akkor finoman közlöm az udvarlóval, hogy kedves tőle, hogy szeret, de nem lehet köztünk semmi. A közöny mindennél rosszabb, semmi válasz nem érkezett; nem messengerben írtam, így nem derül ki, hogy olvasta-e. Most várhatok egy hónapot, mire újraírhatok, mert nem vagyok az a zaklatós fajta (meg amúgy is őrületbe lehet kergetni azzal az embereket).

nov. 7. 10:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%

De milyen gyík dolog írásban szerelmet vallani? :D

Én reagálnék: kiröhögném. Annyi bátorság sincs benne, hogy a szemembe mondja?

nov. 7. 10:22
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
Drága jó Istenem saját magad alázod. Ne ő rá fogjad. Ha annyira szeretne akkor veled lenne. Tiszta fölösleges szerelmet vallani főleg írásban amikor nem viszonozza. El kéne felejteni és nem zaklatni fölöslegesen. -.-"
nov. 7. 10:29
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

"Most várhatok egy hónapot, mire újraírhatok, mert nem vagyok az a zaklatós fajta (meg amúgy is őrületbe lehet kergetni azzal az embereket)."

Mivel nem válaszol, egyértelmű. Egy hónap múlva se írjál, mert így már az is egy bizonyos zaklatás.

N

nov. 7. 10:33
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
Ha annyira kellenél neki, már omlana a karjaidba.
nov. 7. 10:37
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
Küldenék neki egy Leonardo Dicaprio gif-et.
nov. 7. 11:21
 6/14 anonim ***** válasza:
73%
Reagálnék igen normálisan mert nem vagyok egy nyomorek
nov. 7. 11:24
 7/14 anonim ***** válasza:

Nekem volt több ilyen is.

2 munkatársnőm is szerelmet vallott. Nem egy időben.

Az elsőnél nagyon meglepődtem mert jókèpű férje és egy gyereke volt már. Nagyon zavarban volt, aztán én is mert nagyon tetszett nekem.

Akkor nem mondtam semmit, de 2 nappal később én is elmondtam, hogy ugyan ezt érzem.

A másik lány abszolút nem tetszett mint nő. Jóban voltunk, de mint barátok.

Szerencsére páran elmondták, hogy mire készül így fel tudtam készülni a szerelmi vallomására és, hogy mit reagáljak rá..

Szóval megmondtam neki, hogy nem tudnék úgy nézni rá mint egy nőre mert nem olyan a kapcsolatunk.

Szerencsére akkor már nem is dolgoztunk egy helyen így könnyebb volt.

Voltak még más esetek is, de túl hosszú lenne leírni.

Kérdező,

Ha nem reagál az sajnos nem jelent jót.

Oké én sem egyből reagáltam, de azért reagáltam pár napon belül..

a,Nem akar megbántani és ezért nem ír.

nov. 7. 11:34
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyívben lesz@rnám. Egyedül 100x jobb mint bárkivel.
nov. 7. 11:39
 9/14 A kérdező kommentje:
Igen, elé kellett volna állnom, de a mi helyzetünk ezt nem teszi / tette lehetővé. Legalább 100 km-re lakunk egymástól. Online értekeztünk korábban, próbáltam jelzéseket adni enélkül, hogy kimondanám, hogy szeretem. Nem akarom hibáztatni, de most az is jobban esne, ha elküldene a fenébe. Jól esne szenvedni, mert megérdemlem. Bár, annyira jól csinálja (a semmit), hogy sikeresen elérte. :) Tudom, az is válasz, ha nincs válasz. Mivel emailben írtam, így megteheti, hogy úgy tegyen, mintha nem látná, vagy annyi spam érkezik, hogy véletlen mindent töröl. Egy-két hónap múlva kiderül, az azért nem akkora zaklatást, mint félpercenként 50 kérdőjelet írnék a messengerbe. (Igen, én is szoktam ilyeneket kapni.) Születésnapján felköszöntöm, ami december elején lesz, de a vallomásomat nem fogom felemlíteni.
nov. 7. 12:29
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
amúgy ha ilyen ritkán érintkeztek, hogy havonta írsz neki, meg 100 km-re laktok, akkor mégis hogyan szerettél bele? mert amit érzel, az inkább egy idealizált képnek szóló rajongás. én a világból kifutok tőle, ha félidegen férfiak azzal jönnek, hogy szeretnek.
nov. 7. 12:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!