Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha valaki bevallja Nektek, hogy szerelmes belétek, reagáltok valahogy?
De milyen gyík dolog írásban szerelmet vallani? :D
Én reagálnék: kiröhögném. Annyi bátorság sincs benne, hogy a szemembe mondja?
"Most várhatok egy hónapot, mire újraírhatok, mert nem vagyok az a zaklatós fajta (meg amúgy is őrületbe lehet kergetni azzal az embereket)."
Mivel nem válaszol, egyértelmű. Egy hónap múlva se írjál, mert így már az is egy bizonyos zaklatás.
N
Nekem volt több ilyen is.
2 munkatársnőm is szerelmet vallott. Nem egy időben.
Az elsőnél nagyon meglepődtem mert jókèpű férje és egy gyereke volt már. Nagyon zavarban volt, aztán én is mert nagyon tetszett nekem.
Akkor nem mondtam semmit, de 2 nappal később én is elmondtam, hogy ugyan ezt érzem.
A másik lány abszolút nem tetszett mint nő. Jóban voltunk, de mint barátok.
Szerencsére páran elmondták, hogy mire készül így fel tudtam készülni a szerelmi vallomására és, hogy mit reagáljak rá..
Szóval megmondtam neki, hogy nem tudnék úgy nézni rá mint egy nőre mert nem olyan a kapcsolatunk.
Szerencsére akkor már nem is dolgoztunk egy helyen így könnyebb volt.
Voltak még más esetek is, de túl hosszú lenne leírni.
Kérdező,
Ha nem reagál az sajnos nem jelent jót.
Oké én sem egyből reagáltam, de azért reagáltam pár napon belül..
a,Nem akar megbántani és ezért nem ír.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!