Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent egy nőnek az első szerelem?
Figyelt kérdés
Igaz, hogy egy nőnek az első szerelem az felejthetetlen és mindig fogja szeretni? Csak mert a barátnőm 23 éves, előttem volt egy 4 és fél éves kapcsolata, velem még egy évet van és azt mondja, hogy engem sokkal jobban szeret, mint eddig bárkit, és meg is halna értem, ha úgy van. Szerintetek igazat mondd? Igen az első szerelem, mindenkinek másabb érzelmeket ad, de egy nő eltudja felejteni "annyira" az első szerelmét, hogy majdnem 5 év kapcsolat után, nekem mondja azt hogy sose szeretett még így senkit?nov. 3. 10:20
11/13 anonim válasza:
Totál semleges, nem is szokott eszembe jutni. Mondjuk a későbbiek sem. Eddig mindig az aktuális páromat szerettem a legjobban.
13/13 Senior Séf válasza:
Az első szerelem ugyanúgy hagyhat negatív, mint pozitív élményt, kérdező. És mindkét előjel mellett még fokozatok is játszhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!