Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Modell külsejű nőnek hogy lehet átlag kinézetű férje/barátja?
Gyakran látni hogy adott egy kivételesen szép, vonzó nő viszont a partnere átlag, semmi extra.
Pl. Emily Ratajkowski. A volt férje egyáltalán nem nevezhető jóképűnek, mégis évekig éltek együtt ő meg egy világhírű milliárdos modell.
Mi az oka ennek? Azt hinné az ember hogy aki kivételesen szép nő létére az nem ad lejjebb.
Azért mert mind nőben és férfiban is van olyan akinek nem csak a külső a lényeg.
Szívesen.
"A volt férje egyáltalán nem nevezhető jóképűnek"
Ki szerint? Szerinted? És akkor ez azt jelenti, hogy nem is jóképű?
Ez pont akkora baromság, mint a szépségversenyek. Egyáltalán nem az a szép, aki nyer, azt csak négy-öt ember döntötte el, akik a zsűriben voltak, tehát ne nevezzük világ ország szépének, mert csak néhány ember szavazott arra, hogy ő a legszebb.
Nekem pl. soha nem tetszett Brad Pitt, Antonio Banderas vagy Val Kilmer, pedig a nők többsége el volt ájulva tőlük. Ebből következik, hogy a párom attól, hogy szerintem jóképű, mások szerint lehet, hogy egyáltalán nem az.
Mert a jóképű pasiknak jellemzően nincs se humora, se kiforrott érzelmi intelligenciája. Hisz soha nem kellett küzdeniük a nőkért, így megbecsülni sem tudják őket igazán.
Én is ezért horgonyoztam le végül egy nem épp vonzó, de pénzes pasi mellett. A jó pasik egyike sem becsült meg ennyire soha, persze szexért a fél karjukat adták volna🙃De csak azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!