Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag feletti, vonzó külsejű férfiak miért jönnek össze átlagos, "szomszédlány" kinézetű nőkkel?
Azért, mert valószínűleg társat keresnek, nem kirakati majmot. ;)
30/F
Mert neki ő a leggyönyörűbb. Ahhoz, hogy kibe vagyunk szerelmesek vagy kit találunk a legvonzóbbnak úgy nagyjából semmi köze a kinézetnek.
De például sok férfi egyáltalán nem találja vonzónak a cicababákat, vagy az ilyen "top csajnak" minősített lányokat. Ugyan úgy ahogy nekem a szőr feláll a hátamon azoktól a pasiktól, akik ilyen általánosan elfogadott "hú de fullos pasi" kategóriába tartoznak. Kicsit sem az ideálom, megmondom őszintén, hogy van akit kifejezetten rondának látok közülük.
Nagyon kevés, ha egy nő csak okos vagy kedves... Ezek közül egyik sem teszi jó nővé vagy alkalmassá párkapcsolatra.
Mert az ilyen nők az eseteik?
Az ilyen nők a legvonzóbbak általában.
Talán mert a topcsaj általában kifejezetten problémás emberileg.
Ezek kívül a férfiak nem nők, így tökéletesen megfelel nekik egy átlagos külsejű nő is. Persze ezt a nők nem értik, mivel ők mindenáron a legjobb pasit akarják.
Én ilyen vagyok, jól keresek, edzek, magas vagyok, jó a stílusom. Egyetem alatt heti 2-3 lányt levarrtam, de már 6 éve egy átlagos lány a barátnőm.
Tudod, amikor már mindent megkaptál, a legjobb nőkkel szexeltél, akkor már nem az fog érdekelni, hogy mások szerint mennyire szép külsőre. Hanem az, hogy el tudd viselni a másik személyiségét, és ne egy irritáló cafka legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!